2821
2789
عنوان

زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 114 پست
وایی منم همینم بخدا سریع اعصبانی میشم اوایل ک فوشم میدادم تازه وایی. بعد دوسته ابجیم خیلی با سیاسته ...

باید بنظرمن خیلیی صبورر بود ی کاربری میگفت من هیچی نمیگممم شب موقع خواب بدون هیچ حرفی میرم تو بغلش بعد شوهرم میگه الناز چیشده چرا پکری میگفت اونجا دیگه شروع میکردم از فلان حرفت یا کارت ناراحت شدم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

وایی منم همینم بخدا سریع اعصبانی میشم اوایل ک فوشم میدادم تازه وایی. بعد دوسته ابجیم خیلی با سیاسته ...

اوخ اوخ ما کلا نابودیم خواهرجان😂😂منم همینم هر چند وقت یبار میگم میخوام ازت جدا شم اونم هر هر میخنده میگه باز داری ناز میکنی توله سگ🙄من😐😐حالا اون قهر میکنه میره خونه باباش بعدش عموم میره تا صبح دم در خونشون میشینه😭😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا این خانوم و چندتای دیگه میشناسم که از اونایی که سربه زیر و چشم و گوش بسته بودن خیلی خوشبختترن ...

یکی از فامیلامون کلی دوست پسر و.....

بالاخره با یک آدم حسابی که دوست شد باهاش کات نکرد و باهاش ازدواج کرد یعنی خود بابای دختره میگه معجزه شد این پسره اومد دختر منو گرفت

اینقدر خوشبخته

عموت انقدر بی غیرته اومده همه جا جار زده زنم دختر نبوده؟؟؟؟؟؟؟ کی گفته بهتون جز عموت ؟

عزیزم این خانوم قبلا دوست دختر چنتا از فامیلامون بود بعد عموم باهاش اشنا شد اینو دیگه همه خبر دارن ازش یچیز کاملا واضحیه

عزیزم این خانوم قبلا دوست دختر چنتا از فامیلامون بود بعد عموم باهاش اشنا شد اینو دیگه همه خبر دارن ا ...

خب دوست باشه شما بودی ببینی رابطه داره با دوست پسراش ؟؟؟؟؟

یا دوست پسراش اومدن از رابطه شون تعریف کردن؟؟؟؟؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اوخ اوخ ما کلا نابودیم خواهرجان😂😂منم همینم هر چند وقت یبار میگم میخوام ازت جدا شم اونم هر هر میخند ...

اینم از شانس مایه 😂😂 ولی جدی باید کار کنیم یکم با سیاست بشیم. من تصمیم دارم سی دی های پریسا نصیری رو بگیرم راجبه همین چیزاس یکم ادم بشم

وایی ته سیاسته ایین

همین کارارو می کنن دیگه که طرف اویزشونه

من وقتی از دست کسی عصبی میشم حالم بد میشه می بینمش اون میره بغغلم میکنه تازه اههه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

یکی از فامیلامون کلی دوست پسر و..... بالاخره با یک آدم حسابی که دوست شد باهاش کات نکرد و باهاش ازدو ...

باز دوست پسرو میشه نادیده گرفت خب اون گذشته طرفه 

این خانومی که من میگم کلی دوست پسر داشت و چنتا سقط بچه هام داشت البته اینو به مامانم گفته بود کلا با مامانم صمیمیه اینو دیگه واقعا نتوونستم هضم کنم با یه اشنای دیگمونم دوست بود اونم مادر و پدرشو که مخالف ازدواج پسرشون باهاش بودن رو محبور کرد برن خاستگاری ولی پدر دختره نداد خدایااااا این پسر خوشتیپ ترین پسر فامیل بودااا

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792