2821
2789
عنوان

زن عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 114 پست
فلسفش چیه واقعا!!! منم دیدم ایناهایی که دوست پسر دارن زندگیای ایندشون بهتر میشه

حالا صددرصدم ک نیست دوست خودم دوست پسر داشت ولی داره جدا میشه

ولی خب اینایی سرزبون دارن و دوستپسر دارن معمولا موفق ترن ببین یه جورایی یاد میگیرن با جنس مخالف چجوری رفتار کنن 

پسراهم همینطورنا من خودم هرچی دوست پسر داشتم که یه جورایی هرز میپریده و با صدتا دختر بود همیشه جذابتر بود چون دقیقا میدونست چ رفتاری داشته باشه چجوری حرف بزنه و...

من که زرنگ نیستم اصلا ولی خیلی چیزا از دوستی با پسرا یاد گرفتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین این با ارایش و عمل بینی خدایی خیلی نازه ولی چیز خیلی خاصیم نیست خیلیا مثل اونن ولی خیلیییییییی ...

اخ اخ نگوو ما بی سیاستیم , حرف زدن منک تو خونه با بیرون یکیه 😂 دریغ از یذره ناز و عشوه اوردن . بعضی موقا هم احساس میکنم اصن لوندی بازی های دخترانه رو بلد نیستم مث پسرام خشک

منم موندم بخدا وقتی اینا رو میبیینم میگم ما چقد از قاقله عقبیم هنوز دلمون خوشه که باکره ایم  ا ...

عزیزدلم همچناان پاک بمون وجودت اینقدررر باارزشه که قابل قیاس با شوهر خیلیییی خوب نیست فقط به این فکر کن که خدا با کارات ازت راضیه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

البته بنظرمنکه ذرهههه ای ارزش نداره اون دنیاتو ببوسی بزاری کنار خدا جای حق نشسته امشب ی حدیثی خوندم ...

من الان به اون دنیا کاری ندارم و موضوع الان این دنیاست.

خودمم دوران مجردی یه دونه دوست پسر نداشتم.

ولی خیلی هارو دیدم با دوست پسر خوشبخت تر از اونی شدن که پاک بوده.

حالا صددرصدم ک نیست دوست خودم دوست پسر داشت ولی داره جدا میشه ولی خب اینایی سرزبون دارن و دوستپسر د ...

الان متاهلی؟ پشیمونی از دوستی با پسرا؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

اخ اخ نگوو ما بی سیاستیم , حرف زدن منک تو خونه با بیرون یکیه 😂 دریغ از یذره ناز و عشوه اوردن . بعضی ...

دقیقا من که هر وقت با اقا دعوام میشه شروع میکنم جیغ جیغ میکنم اونم میگه باز جوگی شدی😂😂وای خدایا یکم سیاست اینو به منم میدادی چی میشد اخه😂😂😂

عزیزدلم همچناان پاک بمون وجودت اینقدررر باارزشه که قابل قیاس با شوهر خیلیییی خوب نیست فقط به این فکر ...

اره خب من خودم هیچوقت به خودم اجازه همچین کاریو نمیدم ینی اصلا با این ارزشا بزرگ شدم ولی برام جای تعجبه که اینا اصلا ملاک خوشبختی نیست ولی خب رابطه با خدا فرق داره راست میگید

دقیقا من که هر وقت با اقا دعوام میشه شروع میکنم جیغ جیغ میکنم اونم میگه باز جوگی شدی😂😂وای خدایا یک ...

وایی منم همینم بخدا سریع اعصبانی میشم اوایل ک فوشم میدادم تازه وایی. بعد دوسته ابجیم خیلی با سیاسته میگ حرفاشو همیشه اروم میگ به شوهرش اصن بددهنی نمیکنه

من الان به اون دنیا کاری ندارم و موضوع الان این دنیاست. خودمم دوران مجردی یه دونه دوست پسر نداشتم. ...

دقیقا این خانوم و چندتای دیگه میشناسم که از اونایی که سربه زیر و چشم و گوش بسته بودن خیلی خوشبختترن خیلیییییی

اونوقت به ما همش میگن سرتو بنداز پایین برو و بیا😭😭😭

وایی منم همینم بخدا سریع اعصبانی میشم اوایل ک فوشم میدادم تازه وایی. بعد دوسته ابجیم خیلی با سیاسته ...

حرف زدن و طرز صحبت کردن مهم ترین اصل توی زندگیه

بعداز۴سال زندگی مشترک به این نتیجه رسیدم

نه اصلا باکره نبوده چند وقت فقط تو بغل یکی از اشناهامون میخوابید عمومم میدونست

عموت انقدر بی غیرته اومده همه جا جار زده زنم دختر نبوده؟؟؟؟؟؟؟

کی گفته بهتون جز عموت ؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
2790
2823
2791
2779
2792