2777
2789
نه من باغ برام مهم نبود اصلا. دوس داشتیم دفعه اولش میاد خونشون بریم اونجا باشیم درحقیقت ارزششوببریم ...

ولش کن بابا

چه حوصله ها دارین

وقت زیاده اشنا میشین

بنظرم زیاد از این رفتارا نشون نده

خودت ضرر میکنی

فمینیست هستم
حرف خواهرت رو طلا بگیر....منم دقیقا همینطورم...برا برادر شوهرم میرن خواستگاری من اصلا سوال نمیکنم کج ...

باید همینکارو بکنم تازه به حرفای خیلیا دارم میرسم من سادگی میکنم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ولش کن بابا چه حوصله ها دارین وقت زیاده اشنا میشین بنظرم زیاد از این رفتارا نشون نده خودت ضرر می ...

نمیدونستم اینجورمیگن اصلا ازشون بعیدبود شوهرمم خیلی ناراحت شد. گفت دیگ اصلا ازش نپرس چیکامیکنی و عقد کیه وفلان ولشون کن 

باید همینکارو بکنم تازه به حرفای خیلیا دارم میرسم من سادگی میکنم 

بابا به خدا دوری و دوستی بهترین حالته برا خونواده شوهر...رفتو امد داشته باش ولی کوتاه و با احترام و سنگین رنگین...من چند ساله همینطورم خواهر شوهرام اصلا به خودشون اجازه نمیدن کوچترین دخالتی تو زندگیم داشته باشند...

بابا به خدا دوری و دوستی بهترین حالته برا خونواده شوهر...رفتو امد داشته باش ولی کوتاه و با احترام و ...

منم خیلی کم میرمومیام اینم چون میخاسیم یعنی شان اونوببریم بالا اینجورگفتیم نمیدونستیم بی جنبس والا

منم خیلی کم میرمومیام اینم چون میخاسیم یعنی شان اونوببریم بالا اینجورگفتیم نمیدونستیم بی جنبس والا

والا تو این دنیا نه میشه به کسی محبت زیادی کرد نه میشه برا کسی دل سوزوند....اخرش از تخته کمرمون در میارن...

نمیدونستم اینجورمیگن اصلا ازشون بعیدبود شوهرمم خیلی ناراحت شد. گفت دیگ اصلا ازش نپرس چیکامیکنی و عقد ...

اره بابا ولشون کن

همینجوری میشه ک روابط سرد میشه دیگه

فمینیست هستم

هیچ وقت سعی نکن شان کسی رو ببری بالا

من اینکارو کردم پشیمونم

تو نکن

فمینیست هستم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز