2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مثلا دیشب بهش گفتم میلاد اگه میخای خانومتو بیاری خونتون ما باغ دعوتیم نریم اونجارو کنسل کنیم که بیایم خونتون با خانومت باشیم میگه نه شما برید باغتونو من میخام ببرمش خونمون خودمونو مامان بابام باشیم حالا تا دفعه های بعدی شمابیاین..... هنوز عقدنکردن البته

من كه دارم جاري دار ميشم پزشك هم هست خيلي خوشگل و بي نهايت مودب 

ازمنم خوبه ولی یبار دیدمش اصلا... من حرفای خوداشون حساسم کرده دختره حرفی نزده هنوز. من برای اینک میخاست زن بگیره من پرمیکشیدم الان هیچ حسی ندارم 

مثلا دیشب بهش گفتم میلاد اگه میخای خانومتو بیاری خونتون ما باغ دعوتیم نریم اونجارو کنسل کنیم که بیای ...

نه خونه مادرشوهر برو نه باغ...یعنی چی دعوتین میخواین برین خدایی دلتون واسه پرستارای بیچاره نمیسوزه

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین

مثلا دیشب بهش گفتم میلاد اگه میخای خانومتو بیاری خونتون ما باغ دعوتیم نریم اونجارو کنسل کنیم که بیای ...

خب عزیزم منم باشم میگم شما برین باغ به خاطر ما کنسل نکنین حالا وقت زیاده برای دید و بازدید....  اگه می‌گفت مریم باغ بمونین ک خانومم میخواد بیاد باز شاید ناراحت میشدی ک بخاطر خانومش مارو از باغ رفتن محروم کرد

خدایا شکرت.. میشه برای سلامتی پسرکوچولوم و شوهرم صلوات بفرستین؟
خب عزیزم منم باشم میگم شما برین باغ به خاطر ما کنسل نکنین حالا وقت زیاده برای دید و بازدید....  ...

نه من باغ برام مهم نبود اصلا. دوس داشتیم دفعه اولش میاد خونشون بریم اونجا باشیم درحقیقت ارزششوببریم بالا ک یعنی خوش آمد بگیموفلان 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز