faezeh_mohamad مدیر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 عنوان جاری🙄 | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 42 پست فکر اینکه دارم یه جاری جدیدمیارم دیوونم مبکنه 😒😒😓 1399/01/04 | 09:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 نه خونه مادرشوهر برو نه باغ...یعنی چی دعوتین میخواین برین خدایی دلتون واسه پرستارای بیچاره نمیسوزه باغ ک فقط خودمو شوهرمیم با دوستمو شوهرش بافاصله... کارمهم داشتیم.
atefe1234 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 2156 باغ ک فقط خودمو شوهرمیم با دوستمو شوهرش بافاصله... کارمهم داشتیم. بالا تر گفتید باغ برام مهم نبود الان میگید کار مهم داشتید کدومش بالاخره؟؟؟🤔🤔 به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
بهار23 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 6411 بالا تر گفتید باغ برام مهم نبود الان میگید کار مهم داشتید کدومش بالاخره؟؟؟🤔🤔 ایول مچ گیری🤣
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 بالا تر گفتید باغ برام مهم نبود الان میگید کار مهم داشتید کدومش بالاخره؟؟؟🤔🤔 ببین میگم باغ برام رفتنش مهم نبود درصورتیکه جاریم میومد حتمی کنسلش میکردم
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 ایول مچ گیری🤣 نه عزیزم منظورمو متوجه نشدین میگم باغ درصورتی برام مهم نبود ک جاریم بیادش برم ببینمش وقتی اینجورگفتن مسلما میرم باغ. یعنی با اینک کارم واجبه ولی بخاطرش کنسل میکردم
بهار23 عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 6411 نه عزیزم منظورمو متوجه نشدین میگم باغ درصورتی برام مهم نبود ک جاریم بیادش برم ببینمش وقتی اینجورگفتن ... درسته عزیزمبیخیال هر جور دل خودت خوشه همونجور رفتار کن از الان بخای خودتو ناراحت کنی نمیشه ک بعدا میخای چیکار کنی بیخیال گلم
۰۷۸۶ عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 8679 خواهر اولشه حلوا حلوا میکنند...چند وقت بگذره عادی میشه برا همه...فقط حواستو جمع کن اول کاری خودتو بده نکنی
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 درسته عزیزم بیخیال هر جور دل خودت خوشه همونجور رفتار کن از الان بخای خودتو ناراحت کنی نمیشه ... نه شوهرمم گفت ولش کن دیگه. ولی من دلم خیلی میسوزه چقدر دوستامو بهشون معرفی کردم رفتن خاستگاری ولی خب نشد قسمت نبود اونوقت الان زن میخاد بگیره جو گرفتتش. میگیم عکسشونشون بده میگ حالا وقت هس ببینیدش میگیم بیایم ببینیمش اینجور کلا جنبه ندارن
andiishe عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 280 مثلا دیشب بهش گفتم میلاد اگه میخای خانومتو بیاری خونتون ما باغ دعوتیم نریم اونجارو کنسل کنیم که بیای ... خب وقتی خودشون دعوت نکردن و حرفی نزدن درست نیس شما خودتون و دعوت کنید
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 خواهر اولشه حلوا حلوا میکنند...چند وقت بگذره عادی میشه برا همه...فقط حواستو جمع کن اول کاری خودتو بد ... نه من اصلا چیزی نگفتم... من فقط خیلی ذوق داشتم ک اونم خفش کردم . باید بی تفاوت باشم
۰۷۸۶ عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 8679 نه شوهرمم گفت ولش کن دیگه. ولی من دلم خیلی میسوزه چقدر دوستامو بهشون معرفی کردم رفتن خاستگاری ولی خب ... کلا راجع به خانومش ازش سوال نکن...چشم رو هم بزاری عقد میکنند و رفت و امدها شروع میشه...اون موقع یه دل سیر میبینیش تحفه رو 🤣🤣🤣
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 خب وقتی خودشون دعوت نکردن و حرفی نزدن درست نیس شما خودتون و دعوت کنید جاری اولیم گفت براتو ما اومدیم و زدیم ورقصیدیم وتدارک دیدیم بیا برا اینم بریم گفتم اکی. حالا اینجورگفتن اون هنوزنمیدونه
faezeh_mohamad مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 359 کلا راجع به خانومش ازش سوال نکن...چشم رو هم بزاری عقد میکنند و رفت و امدها شروع میشه...اون موقع یه د ... اره والا همچین جالبیم نیس. بقول آجیم همیشه میگ زیاد با آدم شوهر گرم نگیر من خرم نمیفهمم😆😐
andiishe عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 280 عزیزم من جای شما بودم خودم و بی تفاوت نشون میدادم خیلی اتفاق مهمی قرار نیس بیفته هر وقت با احترام ازت درخواست کردن برو ،
۰۷۸۶ عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 8679 اره والا همچین جالبیم نیس. بقول آجیم همیشه میگ زیاد با آدم شوهر گرم نگیر من خرم نمیفهمم😆😐 حرف خواهرت رو طلا بگیر....منم دقیقا همینطورم...برا برادر شوهرم میرن خواستگاری من اصلا سوال نمیکنم کجا رفتید چه کردید...خواستند خودشون میگم منم فقط لبخند میزنم میگم به سلامتی باشه...اصلا خودتو درگیر زندگیشون نکن راحت تری