2777
2789
نه خونه مادرشوهر برو نه باغ...یعنی چی دعوتین میخواین برین خدایی دلتون واسه پرستارای بیچاره نمیسوزه

باغ ک فقط خودمو شوهرمیم با دوستمو شوهرش بافاصله... کارمهم داشتیم. 

باغ ک فقط خودمو شوهرمیم با دوستمو شوهرش بافاصله... کارمهم داشتیم. 

بالا تر گفتید باغ برام مهم نبود الان میگید کار مهم داشتید کدومش بالاخره؟؟؟🤔🤔

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایول مچ گیری🤣

نه عزیزم منظورمو متوجه نشدین میگم باغ درصورتی برام مهم نبود ک جاریم بیادش برم ببینمش وقتی اینجورگفتن مسلما میرم باغ. یعنی با اینک کارم واجبه ولی بخاطرش کنسل میکردم

نه عزیزم منظورمو متوجه نشدین میگم باغ درصورتی برام مهم نبود ک جاریم بیادش برم ببینمش وقتی اینجورگفتن ...

درسته عزیزم

بیخیال هر جور دل خودت خوشه همونجور رفتار کن 

از الان بخای خودتو ناراحت کنی نمیشه ک بعدا میخای چیکار کنی 

بیخیال گلم 

درسته عزیزم بیخیال هر جور دل خودت خوشه همونجور رفتار کن  از الان بخای خودتو ناراحت کنی نمیشه ...

نه شوهرمم گفت ولش کن دیگه. ولی من دلم خیلی میسوزه چقدر دوستامو بهشون معرفی کردم رفتن خاستگاری ولی خب نشد قسمت نبود اونوقت الان زن میخاد بگیره جو گرفتتش. میگیم عکسشونشون بده میگ حالا وقت هس ببینیدش میگیم بیایم ببینیمش اینجور کلا جنبه ندارن 

مثلا دیشب بهش گفتم میلاد اگه میخای خانومتو بیاری خونتون ما باغ دعوتیم نریم اونجارو کنسل کنیم که بیای ...

خب وقتی خودشون دعوت نکردن و حرفی نزدن درست نیس شما خودتون و دعوت کنید

خواهر اولشه حلوا حلوا میکنند...چند وقت بگذره عادی میشه برا همه...فقط حواستو جمع کن اول کاری خودتو بد ...

نه من اصلا چیزی نگفتم... من فقط خیلی ذوق داشتم ک اونم خفش کردم . باید بی تفاوت باشم

نه شوهرمم گفت ولش کن دیگه. ولی من دلم خیلی میسوزه چقدر دوستامو بهشون معرفی کردم رفتن خاستگاری ولی خب ...

کلا راجع به خانومش ازش سوال نکن...چشم رو هم بزاری عقد میکنند و رفت و امدها شروع میشه...اون موقع یه دل سیر میبینیش تحفه رو 🤣🤣🤣

خب وقتی خودشون دعوت نکردن و حرفی نزدن درست نیس شما خودتون و دعوت کنید

جاری اولیم گفت براتو ما اومدیم و زدیم ورقصیدیم وتدارک دیدیم بیا برا اینم بریم گفتم اکی. حالا اینجورگفتن اون هنوزنمیدونه 

کلا راجع به خانومش ازش سوال نکن...چشم رو هم بزاری عقد میکنند و رفت و امدها شروع میشه...اون موقع یه د ...

اره والا همچین جالبیم نیس. بقول آجیم همیشه میگ زیاد با آدم شوهر گرم نگیر من خرم نمیفهمم😆😐

اره والا همچین جالبیم نیس. بقول آجیم همیشه میگ زیاد با آدم شوهر گرم نگیر من خرم نمیفهمم😆😐

حرف خواهرت رو طلا بگیر....منم دقیقا همینطورم...برا برادر شوهرم میرن خواستگاری من اصلا سوال نمیکنم کجا رفتید چه کردید...خواستند خودشون میگم منم فقط لبخند میزنم میگم به سلامتی باشه...اصلا خودتو درگیر زندگیشون نکن راحت تری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز