2777
2789

دلم خیلی گرفته بچه ها هیچکسو ندارم

چهار ماهه زندگیم ب اخر رسیده و هربار با چنگ و دندون نگهش داشتم اخه هم ابرومو دوس داشتم هم زندگیم رو ولی دیگه کم اوردم سه ماهه باردارم ولی نمیدونم حکمت خدا چیه

دیگه بریدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گلم مگ چیشده

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

سه سال پیش ازدواج کردم سنتی

ولی چن ماهی تحقیق و رفت و امد داشتیم

همه حرفامون و عقایدمون مث هم بود

شوهرم ازدواج ناموفق داشت ک من ی خواب دیدم خواب حضرت زهرا رو ک تو روضه امام حسین خانواده شوهرم رو نشون داد بهم و خلاصه ازدواج کردیم

ولی از سه ماه بعد عقد مشکلاتمون شروع شد

بعد هر بار بحث خییییییلی کوچیک دعوا رو ب خانواده ها مبکشوند و خانوادش ادمای بشدت بی منطق هربار با بی احترامی و دعوا تموم میشد

و خونواده من ک همش سکوت و سکوت 

سه سال پیش ازدواج کردم سنتی ولی چن ماهی تحقیق و رفت و امد داشتیم همه حرفامون و عقایدمون مث هم بود ...

دیگه بهم ثابت شد ک ب این خوابا اعتباری نی🙄🙄

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴