2777
2789
اره همه واقعا درد کشیدیدم ولی دلیل نداره چون از حرفم ناراحت شده نفرین الکی کنه 😂😂😂اگه ناراحت میشه ...

عزیزم نفرین ایشون اشتباهه و اشتباه تر نمک روی زخم پاشیدنه ببین شاید یکی واقعا وابسته اس خودت خانمی میدونی وابستگی درد بدیه دست خودش نیست که دل کندن برا خیلیا از جون کندن هم بدتره ان شاء الله مشکلش حل میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نفرین ایشون اشتباهه و اشتباه تر نمک روی زخم پاشیدنه ببین شاید یکی واقعا وابسته اس خودت خانمی م ...

شاید حرف تلخ من تلنگری بهش بود ک خودشو جمع و جور کنه، حیفه همه زندگیش اینجوری بگذره اخرشم شوهرش هرجور بخواد رفتار کنه چون میدونه این جدا نمیشه ازش 

این فقط یه روز بده، یه زندگی بد نیست   
شاید حرف تلخ من تلنگری بهش بود ک خودشو جمع و جور کنه، حیفه همه زندگیش اینجوری بگذره اخرشم شوهرش هرجو ...

ببین یه جاهای خدا باید بیاد تا معجزه بشه... یا معجزه بشه ایشون هم دل بکنه... یا معجزه بشه شوهرشون گرم زندگی بشن