2777
2789
عنوان

پسری ک..

251 بازدید | 26 پست

ی بار رفته و زود برگشته و بعد چن روز دوباره رفته و دوباره بعد ی ماه پیام بیخود فرساده و آخرش ب خواسته دختره همو بلاک کردن..امکان برگشتش هس؟؟من خودم حس میکنم برمیگرده..با اینکه رسما بهم گفته ازدواج نمیخوام و هیچ کسو دوس ندارم و..

:)

این آشناس😂😂😂

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار رفته حالا اومده پیام چرت داده ولی نگفته باهم باشیم و اینا دوباره حرفای موقع کاتو زده

ولش کن

فکرتو درگیرش نکن

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت

باز خداروشکر کرونا نمیزاره وگرنه باز میرفت😅😅😅🖐🏻

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چ آشنایی؟آره زیاد تاپیک میزنم

نه عزیز دلم این متن تایپکو گفتم

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
مرسی راهنمایی😒😀 واقعا ب دردم خورد

به خدا بهترین راهنماییه

حالا گوش نمیدی 

ولی بعدا پشیمون میشی از وقتی که براش گذاشتی

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت
ینی چی؟اصن گرفتی من چی گفتم؟الان باهم نیستیم ک 

بخدا ببین کامینگ خودش پسره میگه ول کن

ول کن🖐🏻

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

دوبار رفته حالا اومده پیام چرت داده ولی نگفته باهم باشیم و اینا دوباره حرفای موقع کاتو زده

ببین با آدم سست عنصر نمیشه کنار اومد

خب باید تکلیفش رو ابتدا بات روشن میکرد