ی بار رفته و زود برگشته و بعد چن روز دوباره رفته و دوباره بعد ی ماه پیام بیخود فرساده و آخرش ب خواسته دختره همو بلاک کردن..امکان برگشتش هس؟؟من خودم حس میکنم برمیگرده..با اینکه رسما بهم گفته ازدواج نمیخوام و هیچ کسو دوس ندارم و..
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
سست عنصر قشنگه براش واقعا..مشکل داره دیگه خودشم هی میگف اشتباه کردم و عذاب وجدانم برام کافیه
اگه داره اذیت میشه و توام عذاب میکشی خب تمومش کن
کات
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
ولی من مطمئنم اون بازم میاد سمت من حالا نمیدونم ب چ هدفی ولی میاد
هدف واضح تر بابا؟ منم دخترم عزیزم ، پسرا همشون که نه واقعا نباید جمع بست ولی نامرد کم توشون پیدا نمیشه. و واقعا طبق هوسشون جلو میرن ..تو یه رابطه ی دوستی ، ۸۰ درصد دخترا به فکر آیندشونن و ۲۰ درصد لذت..و پسرا کاملا برعکس
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋