ی بار رفته و زود برگشته و بعد چن روز دوباره رفته و دوباره بعد ی ماه پیام بیخود فرساده و آخرش ب خواسته دختره همو بلاک کردن..امکان برگشتش هس؟؟من خودم حس میکنم برمیگرده..با اینکه رسما بهم گفته ازدواج نمیخوام و هیچ کسو دوس ندارم و..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سست عنصر قشنگه براش واقعا..مشکل داره دیگه خودشم هی میگف اشتباه کردم و عذاب وجدانم برام کافیه
اگه داره اذیت میشه و توام عذاب میکشی خب تمومش کن
کات
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
ولی من مطمئنم اون بازم میاد سمت من حالا نمیدونم ب چ هدفی ولی میاد
هدف واضح تر بابا؟ منم دخترم عزیزم ، پسرا همشون که نه واقعا نباید جمع بست ولی نامرد کم توشون پیدا نمیشه. و واقعا طبق هوسشون جلو میرن ..تو یه رابطه ی دوستی ، ۸۰ درصد دخترا به فکر آیندشونن و ۲۰ درصد لذت..و پسرا کاملا برعکس
انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞... پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را.... میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋