2777
2789
عنوان

پسری ک..

251 بازدید | 26 پست

ی بار رفته و زود برگشته و بعد چن روز دوباره رفته و دوباره بعد ی ماه پیام بیخود فرساده و آخرش ب خواسته دختره همو بلاک کردن..امکان برگشتش هس؟؟من خودم حس میکنم برمیگرده..با اینکه رسما بهم گفته ازدواج نمیخوام و هیچ کسو دوس ندارم و..

:)

این آشناس😂😂😂

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوبار رفته حالا اومده پیام چرت داده ولی نگفته باهم باشیم و اینا دوباره حرفای موقع کاتو زده

ولش کن

فکرتو درگیرش نکن

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت

باز خداروشکر کرونا نمیزاره وگرنه باز میرفت😅😅😅🖐🏻

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چ آشنایی؟آره زیاد تاپیک میزنم

نه عزیز دلم این متن تایپکو گفتم

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
مرسی راهنمایی😒😀 واقعا ب دردم خورد

به خدا بهترین راهنماییه

حالا گوش نمیدی 

ولی بعدا پشیمون میشی از وقتی که براش گذاشتی

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت/حال من بد بود اما هیچکس باور نداشت
ینی چی؟اصن گرفتی من چی گفتم؟الان باهم نیستیم ک 

بخدا ببین کامینگ خودش پسره میگه ول کن

ول کن🖐🏻

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

دوبار رفته حالا اومده پیام چرت داده ولی نگفته باهم باشیم و اینا دوباره حرفای موقع کاتو زده

ببین با آدم سست عنصر نمیشه کنار اومد

خب باید تکلیفش رو ابتدا بات روشن میکرد