2777
2789
عنوان

عید دیدنی زوری !!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 43 پست
فقط میتونم بهت بگم برات متاسفم همین ☺ چون دهن ب دهن ادم بی ادب نباید گذاشت

دقیقاااااا

من جواب نفرینتو دادم

کاش یه کم فهم و درک و شعور داشتی 

من که جواب نفرین هاتو دادم خودتم به خدا سپردم

بی ادبی جانم منم جای شوهرت بودم شاید ب حرفت گوش نمیدادم 

اره تو که انقدر عقده داری میای تو تاپیک ها نفرین میکنی عقل کلی؟؟؟؟؟؟؟

تو که انقدر فهم و شعورت بالاست عقل کلی؟؟؟؟؟؟؟

تو که یه تاپبک رو نمیخونی و اصلا نمیفهمی من چی میگم و هی پشت سر هم نطر میزاری عقل کلی؟؟؟؟؟؟

برات متاسفم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا کفش کسی رو نپوشیدی راه رفتنشو قضاوت نکن

عزیزم چه کفشی چه راه رفتنی من یک ماهه از خونه بیرون نرفتم ولی شوهرم که می فت سر کار هر دو گرفتیم و رد کردیم.خیلیها ناقل هستن و هیچ علامتی ندارن ولی دیگران رو مبتلا میکنن و ممکنه بدن اون ضعیفتر باشه و منجر به مرگش بشه.

عزیزم چه کفشی چه راه رفتنی من یک ماهه از خونه بیرون نرفتم ولی شوهرم که می فت سر کار هر دو گرفتیم و ر ...

بهش میگین نتونستنی در کار نیست خب شما جای ایشون نیستین شاید اگه نره واقعا زندگیش خراب میشه تو اولین پستش هم گفته واقعا نمیتونم نرم بعضی شوهرا واقعا زبون نفهمن

استارتر اينجا يه سايت عمومي هست 

و داري نظرسنجي ميكني و همه دارن نظراتشون رو ميگن

شما كه مجبوزي بري ديگ چرا نظر ميپرسي و وقتي مخالف نظرت نظر ميدن  وايميسي اه و ناله و نفرين 

دوست من نفرين به خود ادم برميگرده 

اعصاب نداري تاپيك نزن اعصاب بقيه روهم بهم نريز 

هركاري دلت ميخواد بكن

عجب ادمي هستيا 

واقعا خانم استارتر   نظرسنجی میکنید و بعد نفرین میکنید به کسی که  جونش رو گذاشته کف دستش داره  میجنگه که جون یه عده دیکه رو نجات بده ؟؟؟ 

واقعا نمیدونم دقیقا  کجا متولد شدید و کجا زندگی میکنید 

اما این طرز برخورد اصلا برای یک آدم متمدن با فرهنگ نیست 

خدا فلان و فلانت کنه به حق پنج تن ؟؟؟؟؟؟ 

اون خانم پزشکه داره میگه حکم مرگ خودتو امضا میکنی اگر  به شوهرت نه نگی و بری  مهمونی بعد شما فکر میکنی نفرینت کرده و  نفرین بدتر میکنی ؟؟؟ 

تاپیک‌نزنید  و از کسی نظر نخواید یا اگر زدید میزبان خوبی باشید 

مثل اینه که یه نفر بیاد خونت  و بخاطر یه تذکر رک که بهت داده از خونه ات بیرونش کنی 

التماس تفکر 

خدایا دامن همه ی منتظرهارو سبز کن 🌈❤️💝 هیچ امیدواری رو نا امید نکن  آمین 👑
واقعا خانم استارتر   نظرسنجی میکنید و بعد نفرین میکنید به کسی که  جونش رو گذاشته کف دستش د ...

چی داری میگی؟؟؟ اولش من گفتم که مجبورم ننشستم رو مبل پامو بندازم رو پام بگم باشه هر طور تو دلت میخواد 

معنی مجبور بودن رو میفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوما من کسی رو نفرین نکردم نوشتم مجبورم برم یه عده میان فحش دادن که اگه بری خدا فلانت کنه 

منم لال نیستم طبیعتا بلدم جواب تفرین رو بدم 

سوما این تاپیک واسه بیست روز پیش بود

این کاربر صبر توی تاپیک من هم اومده همین حرفا رو زده نمیدونم متوجه نمیشه یا خودشو میزنه به نفهمیدن&n ...

اره واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینجوری میکنن

رفتم ولی با ملسک و دستکش نشستم اومدم خونه هم همه لباس هامو شستم 

خدا رو شکر بخیر گذشت

اره واقعا نمیدونم چرا بعضی ها اینجوری میکنن رفتم ولی با ملسک و دستکش نشستم اومدم خونه هم همه لباس ه ...

اها 

منم توی عید مجبور شدم برم خونه ماددشوهرم تازه شهر ما کسی هنوز مبتلا نشده بود خونه مادرشوهرمینا هم توی روستا وای این کاربر صبر با حرفاش باعث شد من اون روز با شوهرگ جلو خانواده شوهرم بدترین دعوای زندگیمو بکنم 😭

💜👶❤
اها  منم توی عید مجبور شدم برم خونه ماددشوهرم تازه شهر ما کسی هنوز مبتلا نشده بود خونه مادرشوه ...

چه اشتباهی کردی 

اصلا به این کاربرا توجه نکن 

زندگی خودتو به خاطر اینا تلخ نکن ...خیلی ها مشکل دارن