2777
2789
عنوان

عید دیدنی زوری !!!!!!!

1355 بازدید | 43 پست

امسال هیچ جا نرفتیم غیر از خونه مادرشوهرم و خونه مامانم

کسی هم خونمون نمیاد 

ولی برادرشوهر بزرگم گفته ما حتما باید بریم منم سرما خوردم

اصلا دلم نمیخواد برم

گفتم به شوهرم برو بهش زنگ بزن بگو ما نمیایم میگه نه نمیشه بدشون میاد قهر میکنن

مادرشوهرم زنگ زده بهشون گفته ما حتما باید بریم اونا هم نیان ما حتما میریم

حالا قراره من امشب برم خونشون...منم میخوام ماسک بزنم دستکش هم دستم کنم هیچی هم نخورم

ضایع نیست به نظرتون؟

فقط خواهشا نگین که نرو چون اگه میشد حتما نمی رفتم ...باید بدم ....یعنی مجبورم ...نرفتنی در کار نیست باید برم 

فقط میخوام بدونم برم چه عکس العملی داشته باشم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه مامان و مادرشوهر هم عیددیدنی هستا!  فرقی با خونه جاری و برادرشوهر نداره. قرنطینه هاتون رو با هم یکی نکنین، به قول یه دکتری با این کار معنی قرنطینه رو به مسخره نگیرین

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
متاسفم که اصلا متن رو نمیخونی  میگم‌مجبورم  متوجه میشی؟

اجبارنیست.به شوهرت بگو نمیرم.بخدا تلویزیون نشون داد قسمت بستری گفت اکثرا جوون هیچ مشکل زمینه ی ندارن.حال شون وخیمه بادستگاه تنفس میکردن.

میشه نرید چرا نمیشه این چ حرفیه اخه همون خونه مامان مادرشوهرتونم نباید میرفتین چ فرقی میکنه ادم ...

تو که انقدر خوب قضاوت میکنی منم امیدوارم اگه شوهر نداری انقدر شوهر بد گیرت بیاد 

و اگر شوهر داری یه روز روزگارتو سیاه کنه تا بفهمی

چند دقیقه پیش تایپک زدی خواهرم جوابتو دادن

نه ضایع نیست

عکس العمل خاصی قرار نیس داشته باشی فقط دست نده

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
خونه مامان و مادرشوهر هم عیددیدنی هستا!  فرقی با خونه جاری و برادرشوهر نداره. قرنطینه هاتون رو ...

اصلا قرنطینه معنیشو انگار نمیدونن!

منم میدیم خونه همه رفتی میگفتم چرا نیومده 

بابا ب خودتون رحم کنید واسه اینکه زنده بمونید

حالا هر سال همه متنفر بودن از عید دیدنی امسال همه عاشقش شدن