2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس کی تموم میشه این درد😢😢😢😭😢😭😢😭پسر منم تب داره بالاسرش هستم

تب ویروسی دعا کنید تا فردا بهتر شه

وقتی بیحال میشه میخوام دنیا از حرکت وایسه

آدم سنگ بشه مادر نشه

ایشالاهرچی زودترریشش کنده بشه مبتلاهاهم همگی بهبودپیداکنن اللهم صل علی محمد وال محمد

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
پس کی تموم میشه این درد😢😢😢😭😢😭😢😭پسر منم تب داره بالاسرش هستم تب ویروسی دعا کنید تا فردا بهتر ...[/QUOTE]

[QUOTE=129471704]پس کی تموم میشه این درد😢😢😢😭😢😭😢😭پسر منم تب داره بالاسرش هستم تب ویروسی دعا کنید تا فردا بهتر ...

آب عسل بهش بده، دمنوشهای گرم

سوپ مایعات زیاد

مسکن

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
خداااا به بزرگيت قسم معجزه كن مردم بهارو جشن بگيرن پوكيديم تو اين هواي قشنگ تو خونه هاي كوچولو

🌸پیامبر رحمت فرمودند :

🍃هنگامی که مردم دسته جمعی گناه کنند خداوند بلایی فراگیر و همگانی بر ایشان نازل فرماید تا متنبه شوند و توبه کنند...

🍃و هنگامی که امر به معروف و نهی از منکر فراموش و ترک شود خداوند آن قوم را خانه نشین میکند!

🍃وهنگامی که یادوذکر خدا ازدلها بیرون رود خداوند ترس از مرگ را بین آنها زیاد کند تا خوشی دنیا را نبینند...

《اصول کافی، جلد ۴، صفحه ۱۴》

🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

به نهضت آمرین بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/1655439360C3ac9fe7eda

این پیام را منتشر کنید...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
مرسی عزیزم.بله پروفن میدم بهش ولی تو خواب گاهی ناله میکنه خیلی خسته ام و استرس دارم.خدا خودش نگهدا ...

نده اینو

استامینفن ساده بده

شنیدم تو ایتالیا علت مرگ زیاد ایپوپروفن بوده ک بدترمیکنه کرونارو، حالا نمیدونم صحتشو، تو فضای مجازی بود

مایعات گرم بده، روغن بنفشه هم برا سردردش خوبه...شنیدم شیاف استامینفن زودعمل میکنه تو مسکنها

جاشون اینارو بهتون گفتن ؟که کجادفن کردن؟

اره یکم دورتر از بقیه قبرها دفن کردن به 2تا از اقوام درجه یک لباس مخصوص دادن و بدون حضور هیچ کس دفن کردن گفتن تا 10 روز هم کسی حق نداره بره سرخاک 

حتی نذاشتن غسلش بدن از حاج اقا پرسیدن گفت حالا که اجازه نمیدن میشه تیمم کرد دایی بزرگم با لباس مخصوص رفت تیمم کرد 😥😥😥😔😔😔

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید