پس کی تموم میشه این درد😢😢😢😭😢😭😢😭پسر منم تب داره بالاسرش هستم تب ویروسی دعا کنید تا فردا بهتر ...[/QUOTE]
[QUOTE=129471704]پس کی تموم میشه این درد😢😢😢😭😢😭😢😭پسر منم تب داره بالاسرش هستم تب ویروسی دعا کنید تا فردا بهتر ...
آب عسل بهش بده، دمنوشهای گرم
سوپ مایعات زیاد
مسکن
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
مرسی عزیزم.بله پروفن میدم بهش ولی تو خواب گاهی ناله میکنه خیلی خسته ام و استرس دارم.خدا خودش نگهدا ...
نده اینو
استامینفن ساده بده
شنیدم تو ایتالیا علت مرگ زیاد ایپوپروفن بوده ک بدترمیکنه کرونارو، حالا نمیدونم صحتشو، تو فضای مجازی بود
مایعات گرم بده، روغن بنفشه هم برا سردردش خوبه...شنیدم شیاف استامینفن زودعمل میکنه تو مسکنها