2777
2789
عنوان

همین الان چی خوشحالتون میکنه

475 بازدید | 66 پست

منو این خوشحال میکنه بیاد پیام بده به این دوری خاتمه بده دگ از شک و تردید و چک کردنش که با کی انلاینه خسته شدم دلمم براش ی ذره شده کاریم از دستم برنمیاد 😔

یه فروردینی بی حوصله

بفهمم حاملم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمو رو بالش نذاشته خوابم ببره

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

نامزدم پیشم باشه...آخه دوریم از هم

هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏

یه پول زیاد بیاد دستم دست پسرم و بگیرم و برم یه خونه بخرم کنار هم زندگی کنیم شوهرمم بمونه با دوست دختراش فقط از خدا همین و میخوام قلبم چنان آتیش گرفته تو خونه خودم غریبم 😭😭😭