2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

بچه ها از اول تا آخر مطالب را خواندم و خیلی چیزها دستگیرم شد.  در حال حاضر گویا این صفحات تبدیل به تبلیغ برای پزشکان شده و از بچه های ترمیمی خبری نیست لطفا اگر کسی سر زد آدرس گروه ت ل گ ر ام  را بفرستد من عضو شوم.  بچه ها تاریخ جراحیم نزدیکه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گروه پزشکان حسابی هم عمل قسطی دارن هم قیمتشون خوبه ۲،۸۰۰ هست هزینه عملاشون کارشونم خوبه پیام بدید ادرس کانالشونو میفرستن میتونید نمونه کاراشونو  ببینید شمارشون۰۹۲۲۴۲۴۳۷۳۳ هست

سلام دوستان،من بینیمو پیش دکتر تدین انزلی عمل کردم،بینیمو واقعا خراب کرد همه جوره خراب کرد،

یکی از پره های بینیم فرو رفته شده،نفس کشیدن سختم شده،ارتفاع بینیمو زیاد کرده،بالای بینیمو کلی تراشیده،بالای موک بینیم فرو رفته شده،الان انقدر حال روحیم بده هر روز گریه میکنم،تورو خدا اگه کسی تجربه ای از ترمیم داره بگه،خواهش میکنم کمکم کنین،دکتر خوبی میشناسین تهران یا رشت؟؟