2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
سلام فرن جان من با دکتر ت و س ل ی بینیت رو فعلا نمیتونم نظر بدم چون خیلی ورم داره...حالا ورما بره شاید فرمش عوض شه... زیاد نگرانش نباش مونیکا جون خودت پستهای من رو پاک کن عزیزم....به نظرم همش تکراری و اسپم شده ..بچه ها سوال میکنند مجبورم همون سوالها رو دوباره جواب بدم... خودم نمیتونم پست هام رو پاک کنم نمیدونم چراااا سرچ میکنم پیدا نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من همیشه خواننده خاموش بودم اما خیلی سردرگم شدم نمیدونم چکار کنم از شما نظر میخوام دو بار عمل کردم اول کرمان با اقای به اصطلاح دکتر یوسفی جراح پلاستیک بینیم انحراف داشت ولی به گفنه پزشکای دیگه که ویزیت شدم بعد از اون کار انچنانی نداشت کلا بینیم تخریب کرد بینیم کج و کلیپسی افتضاح شد مشکلات تنفسیم هزار برابر شد بعد از اون دو سال بعد اصفهان دکتر ساداتی جراح گوش و حلق و بینی جراحی شدم از گوشم غضروف گرفت بازم شکلش بسیار بد و کلیپسیه ولی مشکل تنفسیم 40 درصد بهتر شده الان بعد دوسال از عمل دوم افسردگی گرفتم نمیدونم چکار کنم برم با دکتر ساداتی ترمیم کنم یا بیام تهران .اما هر روز یه چی از دکترا میشنوم من فرصت مطب گردی ندارم کدوم دکتر بنظرتون بهتره اول منافی مد نظرم بود اما یکی هزینه جراحیش خیلی زیاد و یکی بچه ها میگن بی دقت شده ادم با این پول زیادی که میده یه بینی پرفکت میخواد.وقردوست چطوره.یکی از ترمیمیا تو سایش بینیش مثل منه بد نشده.
من هنوز 1 سالم نشده ولی تو تیر امدم تهران مطب بشارتی و امیری زاد رفتم حالا خدا بخواد این سری میخوام یه سر مطب یزدانفر و قیصری برم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بچه ها منافی شاید یه بینی پرفکت درست نکنه ولی واسه من نسبت به قبل بیشتر ایراداش برطرف شده من دیگه الان چسب نمیزنم و همه دوستا و آشناهایی که منو دیدن گفتن بینیت نسب به قبل خیلی بهتر شده هرچند یه چاله نسبتا عمیق طرف راستم داره،طرف چپم تقریبا خوبه،سوراخای بینیمم ناقرینگیش خیلی بهتر شده و فرم کلی بینیمو دوست دارم فقط اون چاله عمیقه ایرادشه رضایتمم بین 60 تا 70 درصد،و اگه کمی غضروف طرف راستم بیشتر اضافه میکرد الان خیلی راضیتر بودم،ولی خب الانم بد نیست از یه سری دکترا که آدمو منهدم میکنن باز بهتره