2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
عسل طلا جون من چند بار گفتم بازم میگم من با ایشون عمل کردم بینیم گوشتی بوده و غضروف زیادی ازش تخلیه کرده و متاسفانه عارضه منقار طوطی با نوک بینی فاقد شکل مشخص دارم نوک بینیم اصلا محکم نیست !!! البته بی انصافی نباشه 7 سال پیش که من باهاش عمل کردم و بینیم گوشتیه و بینی های استخونی رو دیدم خیلی قشنگ در اورده بود الان رو نمیدونم کارش افت کرده یا نه باید خودت کاراش رو ببینی . دکتر بدی هم نیست ولی بهتر از اون هم میتونی پیدا کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من دیشب مطب دکتر قیصرى بودم . کلى عمل اولى دیدم که البته همه تو چسب بودند ولی معلوم بود خوبه . یه ترمیمی هم دیدم که تازه گچشو باز کرده بود . خیلی خوب بود ، اصلا معلوم نبود که عمل کرده از بس که تمیز بود . با اینکه تازه گچشو باز کرده بود اصلا کبودى نداشت ، جای بخیه نداشت . عمل اولش هم با دکتر منافی بوده که حالا قیصری براش ترمیم کرده بود
فروغ جون اون چاله عمیقی که میگی صد درصد بهت قول میدم چند ماه دیگه خیلی خیلی بهتر میشه خوب خوب نمیشه ها ولی خیلی بهتر میشه اینو گفتم که زیاد بهش فکر نکنی و غصه نخوری دکتر گاگول من ببینیم همینجوری کرده بود یعنی اوایل اینقدر بدجوری بود که نگو هرچی که گذشت بهتر و بهتر شد الانم خوب نشده ولی خیلی از اون حالت ضایع دراومده
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد!!!
بچه ها سرم خلوت شد حتما واستون عکس میذارم،نمیخوام حرف من که گفتم منافی بی دقتی میکنه و کم کاری،باعث شه بچه ها برن سراغ دکترای جدیدی که شاید امثال توسلی درادو بعدا ناراضی باشن،اون موقع احساس عذاب وجدان میکنم،بالاخره 60 70 درصد رضایت از صفر درصد بهتره،ولی باز نظرم اینه که منافی واسه دماغای داغون مناسبه چون درسته که مقداری واسه من بی دقتی کرده ولی تغییرات مثبتش به کم کاریش بیشتره،چون شکل یه دماغ طبیعی در اومده حالا با یه سری ایراد،باز تجربه ترمیم داره
سلام بجه ها من یکشنبه قبل با سجادیان ترمیم کردم امروز رفتم قالبم را برداشتم و مجدد برام قالب کذاشت کارهایی که برام کرده بالای بینی ام را باریک کرده نوک بینی ام را خیلی خوب جمع کرده poly beak نوک بینی ام کاملا از بین رفته و بوست کامل به غضروف زیرش جسبیده کلوملام را هم کمی بیرون اورده لنکه به لنکه بودن و بالا و بایین بودن سوراخهای بینی ام ٩٠ درصد برطرف شده بینی ام یه کم نوکش به یه سمت متمایل بود که اون را هم صاف کرده و به خاطر این جابجایی یکی از بره هام را باز کرده و جمعتر کرده فعلا با وجود ورم بسیار زیاد صورتم قیافه ام خیلی تغییر مثبت کرده به کفته خودش بینی صاف من را دکتر قبلی به بینی ای با انحراف داخلی تبدیل کرده بود که اون هم درست شده عملم ٣ ساعت و نیم طول کشیده و به قول خودش خیلی سخت بوده غضروف از خود تیغه برداشته و به کوشم دست نزده
فرورفتکی هایی که بالای بره هام داشتم دست نزده که با جمع شدن نوک بینی ام تبدیل به یه خط بره نسبتا قابل قبول شده اشکالات الانم زائده هایی که داخل بینی ام داشتم و باعث کم شدن نفسم شده به کفته خودش غضروف اون ناحیه از بینی ام سه برابر دیکران قطر و ضخامتش بوده و دکتر قبلی این کار را کرده که دکتر هم به خاطر ترس از مشکل تنفسی غضروف برنداشته ازش که تضعیف نشه و با بخیه از داخل جمع کرده که کذر زمان نشون میده که جواب میده یا نه و یکی هم سر بالایی بینی ام که احساس می کنم زیاد شده و امیدوارم کمتر شه و یکی اینکه ترجیحم این بود که بره هام را جمعتر می کرد اها یه قوس خیلی ملایم هم دارم می دونم الان برای قضاوت خیلی زوده ولی از تصمیمی که کرفتم بشیمون نیستم اصلا و امیدوارم بشیمون نشم 
ترسم از اینه که نوک بینی ام و بالاش الان کوجیک شده نسبتا و مسلما ورمها بره جمع تر هم میشه اونوقت با بره ها نخونه کبودی اصلا نداشتم ورم به شدت حال عمومیم هم خیلی خوب بود و فقط یه خورده منکی به خاطر بیهوشی داشتم ٤ شب هم تامبون داشتم که مردم به خاطر همون زائده ها
بینی من بینی ای بود که به بیوند از دنده و اینها نیاز نداشت و اشکالات ساختاری داشت که امیدوارم برطرف شده باشه ولی باز بلند نشید حالا سارا راضیه ما هم بریم بیشش صبر کنید ببینم نتیجه عمل من جند ماه دیکه به کجا میرسه