قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
اره پپری جون دقیقا قلق داره گفت من art دارم و کار و وقتی که من رو بینیها میزارم به جرات میتونم بگم هیچکس تو ایران نمیزاره !!! بینی من گوشتیه و 7 سال پیش عملش کردم با صحراییان و نوکش باید جمع و جور و محکم کاری بشه قیمت 15 تومن گفت من زیاد سر در نمیارم اما به نظرم کارای شیروانی نیمه فانتزی و فانتزیه اینم بگم که یه پسری دیدم 8 روز از عملش گذشته بود و بینیش یه مقدار کج بود و مشکل تنفسی داشت که البته برای هشت روز خیلی زوده قضاوت من شمارش رو گرفتم که تماس بگیرم چند روز دیگه ببینم مشکلات بینیش حل شده یا نه ! البته بینی قبلیش فوق العاده بزرگ و گوشتی بود و بعد عملش به نظرم عالی شده بود
هرکسی نگاهش به امضام افتاد برا مشکلم دعا کنید..ممنونم .....
من خستهام. از روی زمین ماندن. میدانی، این خیلی بد است که بفهمی درمانِ هیچ دردی نیستی. یعنی به هیچ دردی درمان نیستی. به هیچ فکری، رویا نیستی. به هیچ چشمی، منتظر نداری. به هیچ ناامیدی، امید نیستی. به هیچ دلی، آرام نیستی. مونس نیستی.هم دم نیستی
http://www.bartarinha.ir/fa/news/18183/%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF این پیجو بخونید.جالب بود