قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
مامان اریو جان مشکلت بینیت چیه؟ محبی خیلی تعریفشو میکنن.عکس دوستم برسه حتما میزارم.رفتی مطب شیروانی بینی ها طبیعی بود؟ شیروانیو بخاطر اینکه فانتزی زیاد داشت انتخاب نکردم.اینشالله که بینیت مورد دلخواهت بشه
نازنین تعریف یزدانفر روبه تازگی خیلی شنیدم کاش اسمشو شنیده بودم قبل از عمل و میرفتم اما عمل اولشو.و حدود 8_9ت عمل اولو میگیره.اما در مورد ترمیمی این دکتر چیزی نشنیدم. نظرمو در مورد دکتر فرهنگ هومن مجدم بزارم.کلی مطب رفته بودم برای انتخاب دکترم یکیش این دکتر بود.وقتی رفتم مطبش انقدر شلوغ بود که نصفشون دم در بودن.شاید 50 نفر با چسب و بی چسب.بینی منشیش انقدر بد و فانتزی عروسکی بود که شاخ دروردم.خیلی از بیمارها راضی بودن اما من بینیشونو دوست نداشتم چون دلم میخواست استخون بینی صاف باشه نه اون همه کیستو ناصافی.1خانمی هم بینیش خوب بود که عکس قبل عملشو دیدم متوجه شدم بینیش خوب بوده نه قوز نه افتادگی نه پهنی.یکم بهش فرم داده.دکتر بهم گفت 80درصد انحرافت میره.باید پره های بینیت بخیه بخوره جاش میمونه!!تقارنم نمیشه.دستش درد نکنه خوب من برای همینا رفته بودم.دلیل منصرف شدنم از هومن مجد این بود.
بچه ها یزدانفر عملای اولش خوب و طبیعین.کلا مدلاش طبیعیه و فانتزی نداره و بینی رو زیاد کوچیک نمیکنه.من میگم برای ترمیمم ی تحقیقی بکنیم شاید خوب باشه چون ما فقط ب این دوتا دکتر تاپیک محدود شدیم.
دوستان من با دکتر یزدانفر هم که م گلها مطب داره ویزیت شدم و بمن گفت از دنده لازم دارم که هم ارتفاع بده و هم مشکلات دیگه رو حل کنه چند تا عمل اولم دیدم و 1 نمونه ترمیم که طبیعی و خوب بودن حالا و دکتر هم کلی با وجدانه و ویزیت هم رایگانه اما مشکل اینجاس که ترمیم خیلی ندیدم برعکس عمل اول زیاد دیدم که خوب بودن کسی اگه اطلاعات داره کمک کنه
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود...حافظ
،،عمل بینی با چایچیان گشنه گدا
اگه به ادامه زندگی فکر میکنید سراغ این احمق باالهوس نرید
دوستای عزیزی که اینستاگرام دارن میخوان کارهای دکتر مهدی احمدی رو با کامنت بخونن.این احمدی 1احمدی دیگست.تو اینستاگرام عکساش خیلی بیشتراز جاهای دیگست اما آرایشو فوتوشاپو اینها هم هست.گفتم شاید کسی بخواد سبک دکتر مهدی احمدی رو ببینه.این دکترا دیگه کجاها تبلیغ نمیکنن...