2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست

یک اقایی بودن به اسم امیرحسین میرحسینی گویا مشکل تنفسی داشتند

کسی خبر داره ایشون عمل کردند بالاخره باکی میخوام بهشون پبغام خصوصی بدم میگه دسترسی ب اطلاعات این کاربر انکان پذیر نیست چیکار باید کنم؟

یک سوال دیگه هزینه این جراحی بالاتره از اولیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من مشکل شدید تنفسی دارم هدو سوراخ بسته گاهی100درصد بسته گاهی70درصد بسته 14ماهه عمل کردم شهرست ...

من بادكتر شهرياريحيوي عمل كردم ازلحاظ تنفسي مشكلي ندارم البته ظاهري زيادجالب نيست چون مشكل تنفسي داري گزينه خوبين

برای جراحی زیبایی بینی به نظر من چند تا دکتر منصف و کاردرست داریم. وجدان خیلی مهمه. قیمت های بالا زیاد میدن ولی این دوتا کارشون خوبه. اصلش اینه که نمونه کار جراحی زیبایی بینی قبلش باید دید و با کامپیوتر ببینی بعدش چه شکلی میشی و آیا خوشت میاد یا نه. 

دکتر امید ابراهیمی . مطب میدون ونک داره. یه مطب هم ستارخان

دکتر شبنم شادابی . مطبش دیباجی جنوبی هستش

سلام  دوستان من سه ماه هست که بینیم رو عمل کردم قبلا شکستگی داشت که باعث قوز شده بود الان دقیقا جای قوزش مونده که دست میزنم استخونه و اینکه یکی از پره های بینیم فرورفتگیش بیشتره دیروز رفتم دکتر خیلی شدید بینیم رو ماساژ داد در حدی که عین روز   اول ورم کرد بعد گفت سر شش ماه بیا اگه قوز بازم مونده بود سوهان میکشم اون پره هم اگه نرفته بود تو از غضروفات به پره ی فرو رفته میزنم که شبیه شن کسی تجربه ای در این زمینه ها داره؟ خیلی اعصابم داغونه

سلام شیما جان ممنون من خودم نمونه ترمیم از دکتر امیری زاد دیدم و خوب بوده و راضی بودن درضمن پزشکایی ...

سلام بچه ها تور ندا هر کی عمل ترمیمی با امیری زاد یابشارت زا ده را کرده بگه راضیه کمکم کنید وقت جراحی دارم.  

من هنوز 1 سالم نشده ولی تو تیر امدم تهران مطب بشارتی و امیری زاد رفتم حالا خدا بخواد این سری میخوام ...

سلام منم نازه رفتم پیش اینها بچه ها چه کنم؟ عمل دارم کمکم کنید