قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سلام دوستان. ما یک گروه ت ل گ ر ا م واسه بچه های ترمیمی درست کردیم که اونجا راحت بحث کنیم. هر کی مایله شمارشو یا آیدیشو واسه من پیغام خصوصی بذاره ادش کنم تو گروه.
۱۳ سال پیش بینی ام رو عمل کردم. دکتر بینیم رو کوتاه کرده. یعنی اینکه فاصله لب بالا تا بینی من زیاده . در ضمن بخاطر خستگی یدونه بخیه از یک سوراخ بینی ام رو نزده بود و بعد گفت خودش خوب میشه. ولی این باعث شد که دوتا سوراخ ها متفاوت باشه. حالا یک ساله که دنبال یک دکتر خوب هستم برای ترمیم. شیروانی و منافی گفتند که کار خاصی نمی تونند برام انجام بدند. (البته فقط عکس فرستادم.) کسی دکتر خوب برای ترمیم که بشه بهش اعتماد کرد سراغ دارد. کسی مشکل من را داشته که حل شده باشه. ممنون میشم اگه کسی جوابم رو بده.
من پیش دکتر رجایی عمل کردم خیلی راضی هستم اگر دنبال جراح بینی خوب در شیراز هستید من دکتر رجایی رو پیشنهاد می کنم خواهرم هم پیش دکتر رجایی عمل کرده . پیشنهاد می کنم نمونه کاراشون رو ببینید https://www.instagram.com/dr.ahmadreza.rajaee/ خودتون قضاوت کنید ۸۸۱۹۵۴۵۹ ۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳