2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
دوستان دو ماه پیش تو مطب شاهین فتح سامی بودم. دو نفر ترمیمی که باهاش عمل کرده بودن رو دیدم. یکیشون دماغش وحشتناک کج بود. پروتز چونه هم گذاشته بود. میگفت دکتر سامی هیچ کاری رو بینیم انجام نداده. فقط منو برده اتاق عمل و بهم بیهوشی داده. ازش هفده میلیونم پول گرفته بود. خیلی ناراحت بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نفر دیگه بود تو مطب شاهین فتح سامی. بعد از ترمیمش با دکتر سامی دماغش کلی دراز بود و قوس خیلی بدی داشت. واقعا سامی افتضاح کار کرده بود. بیچاره باید به عمل سوم فکر میکرد. اونم خیلی ناراحت بود و گریه میکرد. یه نفر دیگرم دیدم که بار اولش بود عمل کرده بود با سامی. سوراخای دماغش خیلی گنده بود. میگفت مشکل تنفسی هم داره. دماغش سوت میکشید. کلا مدل بینیش خیلی زشت و گنده بود. اصلا راضی نبود.
سلام بچه ها من حدود دو سال پیش عمل کردم بینیم رو... چند ماه بعد عمل، حس کردم ورم یطرف بینیم بیشتره.منظورم نوکشه...به مرور زمان جفت طرفا کمتر شد اما یطرفش از بین نرفت..پیش دکترمم رفتم گفت بذار یکم دیگه بگذره اگر نخوابید برات روتوش میکنم...در حالت عادی مشخص نیست خیلی. ولی توی سایه روشن نور دیده میشه...حس میکنم این موضوع باعث شده نوک بینیم مایل به طرفی باشه که ورم نداره و به چشمم یکم کج میاد. البته اینا همش نظرات منه و هرکی ندونه متوجه نمیشه عمل کردم یا بدونه میگه بینیم خیلی خوبه مساله دوم اینکه استخوان تیغه همون طرفی که ورم داره بنظرم خوب نخوابیده...توی سه رخ خودشو نشون میده :( اینم دکتر گفت خواستی بیا اونم روتوش میکنم برات گفت 10 روز بیشترم چسب نمیخواد بزنی بنظرتون چیکار کنم؟اطرافیانم که خیلی راضین از ظاهر این نوع عمل ترمیمیه یا اصلاحی؟در ضمن دکتر گفت سرپایی و 20دقیقه بیشتر طول نمیکشه استخوان تیغه رو مجدد میشکنن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام بچه ها من حدود دو سال پیش عمل کردم بینیم رو... چند ماه بعد عمل، حس کردم ورم یطرف بینیم بیشتره.منظورم نوکشه...به مرور زمان جفت طرفا کمتر شد اما یطرفش از بین نرفت..پیش دکترمم رفتم گفت بذار یکم دیگه بگذره اگر نخوابید برات روتوش میکنم...در حالت عادی مشخص نیست خیلی. ولی توی سایه روشن نور دیده میشه...حس میکنم این موضوع باعث شده نوک بینیم مایل به طرفی باشه که ورم نداره و به چشمم یکم کج میاد. البته اینا همش نظرات منه و هرکی ندونه متوجه نمیشه عمل کردم یا بدونه میگه بینیم خیلی خوبه مساله دوم اینکه استخوان تیغه همون طرفی که ورم داره بنظرم خوب نخوابیده...توی سه رخ خودشو نشون میده :( اینم دکتر گفت خواستی بیا اونم روتوش میکنم برات گفت 10 روز بیشترم چسب نمیخواد بزنی بنظرتون چیکار کنم؟اطرافیانم که خیلی راضین از ظاهر این نوع عمل ترمیمیه یا اصلاحی؟در ضمن دکتر گفت سرپایی و 20دقیقه بیشتر طول نمیکشه استخوان تیغه رو مجدد میشکنن؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

دوستان این گروه دیگه فعال نیست؟ منم نیاز به ترمیم دارم و میخوام تجربیاتم از دترا رو باهاتون درمیون بذارم و نظرتونو بپرسم. میشه اگه گروه ت ل گ ر ام ی هست واسه منم لینکشو بفرستید؟