2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان. ما یک گروه ت ل گ ر ا م واسه بچه های ترمیمی درست کردیم که اونجا راحت بحث کنیم. هر کی مایله شمارشو یا آیدیشو واسه من پیغام خصوصی بذاره ادش کنم تو گروه.

سلام به همه

۱۳ سال پیش بینی ام رو عمل کردم. دکتر بینیم رو کوتاه کرده. یعنی اینکه فاصله لب بالا تا بینی من زیاده . در ضمن بخاطر خستگی یدونه بخیه از یک سوراخ بینی ام رو نزده بود و بعد گفت خودش خوب میشه. ولی این باعث شد که دوتا سوراخ ها متفاوت باشه. حالا یک ساله که دنبال یک دکتر خوب هستم برای ترمیم. شیروانی و منافی گفتند که کار خاصی نمی تونند برام انجام بدند. (البته فقط عکس فرستادم.) کسی دکتر خوب برای ترمیم که بشه بهش اعتماد کرد سراغ دارد. کسی مشکل من را داشته که حل شده باشه. ممنون میشم اگه کسی جوابم رو بده.

من پیش دکتر رجایی عمل کردم خیلی راضی هستم  اگر دنبال جراح بینی خوب در شیراز هستید من دکتر رجایی رو پیشنهاد می کنم خواهرم هم پیش دکتر رجایی عمل کرده . پیشنهاد می کنم نمونه کاراشون رو ببینید
https://www.instagram.com/dr.ahmadreza.rajaee/
خودتون قضاوت کنید ۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳