2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان به عکسای سایت هیچ دکتری اعتماد نکنید. حتی اگر هم به اون عکسها اعتماد کنید مثلا مال 6 ماه بعد از ترمیم یا 1 سال بعد از ترمیم هست. کدوم دکتر میاد کار بدشو توی سایتش بذاره؟! احتمال جذب شدن غضروف برای همه بیمارانی که بدنشون غضروف رو جذب میکنه هست و فقط مهارت دکتر هست که شاید بتونه کاری کنه جذب نشه که بعید میدونم. خانومی که عکسش توی سایت دکتر منافی هست و منم اومدم بهتون گفتم که دیدمش و با اینکه توی سایت خیلی بینیش صاف و صوف شده بود بعد از عمل ولی بعد از 4 سال اومده بود مطب دکتر منافی یک طرف بینیش رفته بود تو. انصافا خیلی بهتر از عکس قبل از ترمیمش بود ولی وضعیت اون روزش یه چیزی بود بین قبل از ترمیم و بعد از ترمیم. خانم بسیار آروم و باشخصیتی بود که همش دکترو دعا میکرد میگفت به من زندگیمو برگردونده. بهش که گفتم ولی این بینی که باز یه طرفش تو رفته گفت پوستم جا نداشته وگرنه دکتر هر کاری که از دستش براومده برام انجام داده. خلاصه منم دکتر منافی تو لیستم هست ولی بازم میگم اینجا شما اسم دکتر رو ببینید ولی برید مطبش بشینید.
خواهش می کنم رامان جان. امیدوارم همه ی دوستان ترمیمی روزی برسه که دیگه دغدغه و استرس همل و پیدا کردن دکتر نداشته باشن. و به نظر من این در این تاپیک اکثرا بچه ها مشکل دارن و با صداقت بیان میکنند. اما یک سری هم هستند که فقط تبلیغ کارشون و برای دکترا تبلیغ میکنند. که امیدوارم که هر کی فقط برای تبلیغ اینجا میاد ی کم پیش خودش فکر کنه و خودش جای این بچه ها بزاره. و مطمینم که هر کاری کارما داره و این طور ادما به روز سیاه میافتند و جواب پس میدن
بچه ها خواهش میکنم از دکترتون یخواین براتون تمام کارهایی که میخواد انجام بده رو توضیح بده وظیفشونه. اینجا دکترا فک میکنند ملت همه بی سوادن. و سر عمل خر کاری دوست دارن انجام میدن.همه ی ما باید از طریق اینترنت و مطالعه و تحقیق خیلی اطلاعات در مورد مشکل مون پیدا کنیم و وقتی رفتیم تو مطب مث ماست نشینیم که دکترا فک کنن خب حالیمون نیست
دکتر منافی خیلی خوب نمیگه چکار میخواد بکنه و مابقی دکترها هم همینطور. بهشون بر می خوره وقتی میگی چکار میی خواس انجام بدی. خودشون خدا میدونن در صورتی که بعد از عمل اگه مشکلی پیش بیاد میگن خب خدا نیستیم