2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست
مرمر 63 میشه مشکلاتی رو که داشتی بگی؟بینی من از نیمرخ دراز شده در عرض 6 ماه سرش خیلی پایینه .وسوراخها نامتقارن به نظرت در توان دکتر بشارتی هست؟مشکلات دیگه ای هم دارم ولی دراز بودنش رو همه تایید میکنن در واقع بینی قبلی خوددمه فقط لاغر شده همین .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مرمر 63 مرسی که بعد از دوسال اومدی تاپیک. بشارتی به شما گفته چند در صد بهتر میشه.؟ من اینستاگرام ندارم میشه ی عکس قبل و بعد بزتری و زود برداری. کمک بزرگی می تونی بکنی به امثال من من به خاطر اخلاق ناپسند بشارتی نمیخواستم برم پیشش و اینکه چند مورد کار نه چندان خوب دیدم ازش.
آقا سعید من با دکتر همایون الهی عمل کردم.تو یوسف آباد هست مطبش.هرچند الان خیلی رو بینیم حساس هستم و دوستش ندارم.چون قوس ملایم داده.ولی پسرهایی که مطبش اومده بودن خیلی خیلی به نظرم عمل هاشون قشنگ بود.
رامان جان من فعلا نتیجه ای نگرفتم و دکتری رو که بتونم بهش اعتماد کامل داشته باشم نیافتم. همه دکترها ناراضی دارند و مشکل اینه که فقط ناراضی ها بازخورد میدن و ما از کسایی که راضی هستند خبری نداریم