2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش می کنم رامان جان. امیدوارم همه ی دوستان ترمیمی روزی برسه که دیگه دغدغه و استرس همل و پیدا کردن دکتر نداشته باشن. و به نظر من این در این تاپیک اکثرا بچه ها مشکل دارن و با صداقت بیان میکنند. اما یک سری هم هستند که فقط تبلیغ کارشون و برای دکترا تبلیغ میکنند. که امیدوارم که هر کی فقط برای تبلیغ اینجا میاد ی کم پیش خودش فکر کنه و خودش جای این بچه ها بزاره. و مطمینم که هر کاری کارما داره و این طور ادما به روز سیاه میافتند و جواب پس میدن
بچه ها خواهش میکنم از دکترتون یخواین براتون تمام کارهایی که میخواد انجام بده رو توضیح بده وظیفشونه. اینجا دکترا فک میکنند ملت همه بی سوادن. و سر عمل خر کاری دوست دارن انجام میدن.همه ی ما باید از طریق اینترنت و مطالعه و تحقیق خیلی اطلاعات در مورد مشکل مون پیدا کنیم و وقتی رفتیم تو مطب مث ماست نشینیم که دکترا فک کنن خب حالیمون نیست
دکتر منافی خیلی خوب نمیگه چکار میخواد بکنه و مابقی دکترها هم همینطور. بهشون بر می خوره وقتی میگی چکار میی خواس انجام بدی. خودشون خدا میدونن در صورتی که بعد از عمل اگه مشکلی پیش بیاد میگن خب خدا نیستیم
یکی از بیمارهای منافی دیدم که دوبار ترمیم کرده بود می گفت منشی دکتر اجازه نداده روز قبل عمل دکتر ببینه و گفته روز عمل به دکتر بگو هر چی می خوای. اماروز عمل اینقد استرس داشته که متونسته درست حرف بزنه و می گفت عمل دومش رضایت بخش نبوده و تغییر مثبتی نکرده
امروز برای بار چندم رفتم مطب منافی ی اقایی اومد که باذمنافی ترمیم کرده بو. بینیش صاف و صوف بود اما ارتفاع بینیش ی کم کم بود. یعنی زاویه با لبش حدود 110بود که تنها ایرادش این بود. منشی صداش کرد داخل اتاق معاینه. همون موقع من صدا کرد رفتم داخل مطب. اما میشد صداشون بشنوم. دکتر بهش گفت پوستش بیشتر جا نداشته و باد صبر کنه تا یکسال و از نوستریل استفاده کنه. و گفت که اگر کاری بشهذکرد دریغ نمیکنه. اما خدایی صاف و صوف بود فقط باید نوک بینیش بیاره پایینتر و سر بینیش بزرگتر بشه
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز