2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849527 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرده نگیرین از طرز صحبت کردنم. چون باید حقایق بگم. و امیدوارم ی روزی ببینیم که بازار دزدی دکنرای بی وجدان و نابلد و بی علم و بی وجدان بسته بشه. با اطلاع رسانی امثال ما
ی خانمی تو مطب منافی دیدم .که دو سال پیش ترمیم کرده بود بینیش بد نبود و می گفت که بینیه پر کار و داغونی داشته. و منافی ترمیم کرده. راضی بود اما نه صد در صد گفت منافی کارش خیلی خوبه اما چون تعداد بیماذاش زیاده و تعداد عمل ها در یک روز هم زیاده گاهی باعث می شه دقت ریادی نداشته باشه. و به من گفت که از منافی بخواه روزی عملت کنه که تعداد عملی ها کم باشه. فق ط تو این مملکت گل و بلبل ه که تعداد جراحی ها ی زیبایی در یک روز توسط ی دکتر ریاده.
این خانوم می خواست یک بار دیگه با خود منافی ترمیم کنه پرسیدم چرا می خوای با منافی ی بار دیگه ترمیم کنی گفت تنها دکتر قابل اعتماد منافیه و ریسکش کمتره. من باز هم صبر می کنم و مطب امیری زاد هم میرم و همچنان منتظرم تا ببینم خانم مل مل 60 عزیز که با امیری زاد عمل کرده ایا راضی هست یا نه البته اگه کم لطفی نکنه و سری به تاپییک بزنه
با بشتارتی ویزیت شدم. با ی حالت مسخره و تمسخر امیز حرف زد که کم مونده بود ی چیزی بهش بگم. ی دکتر باید اول طبیب باشه. وقتی ی بیمار که چند بار عمل کرده و نا امید و داغونه فکر می کنید بزرگتر جلوه دادن و مسخره کردنش درسته. خدا ازش نمیگدره چون من تا شب اون روز گریه کردم. جتلبه گفت بیا عمل کنم. امیدوارم جواب این میمون بازی هاش خدا بهش بده. طوری با من رفتار کرد که ارزوی مرگم می کردم اونشب
من 6 روزه عمل کردم.هنوز آتل داره بینیم.ولی احساس میکنم خیلی پشت لبم بلند شده.خیلی خیلی ناراحتم. لبام روهم کامل قرار نمیگیره. . این حالت ها طبیعیه یا نه؟برداشتن آتل تاثیری روی پایین آمدن و بلندتر نشون دادن بینی داره؟