2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862319 بازدید | 9715 پست
این خانوم می خواست یک بار دیگه با خود منافی ترمیم کنه پرسیدم چرا می خوای با منافی ی بار دیگه ترمیم کنی گفت تنها دکتر قابل اعتماد منافیه و ریسکش کمتره. من باز هم صبر می کنم و مطب امیری زاد هم میرم و همچنان منتظرم تا ببینم خانم مل مل 60 عزیز که با امیری زاد عمل کرده ایا راضی هست یا نه البته اگه کم لطفی نکنه و سری به تاپییک بزنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

با بشتارتی ویزیت شدم. با ی حالت مسخره و تمسخر امیز حرف زد که کم مونده بود ی چیزی بهش بگم. ی دکتر باید اول طبیب باشه. وقتی ی بیمار که چند بار عمل کرده و نا امید و داغونه فکر می کنید بزرگتر جلوه دادن و مسخره کردنش درسته. خدا ازش نمیگدره چون من تا شب اون روز گریه کردم. جتلبه گفت بیا عمل کنم. امیدوارم جواب این میمون بازی هاش خدا بهش بده. طوری با من رفتار کرد که ارزوی مرگم می کردم اونشب
من 6 روزه عمل کردم.هنوز آتل داره بینیم.ولی احساس میکنم خیلی پشت لبم بلند شده.خیلی خیلی ناراحتم. لبام روهم کامل قرار نمیگیره. . این حالت ها طبیعیه یا نه؟برداشتن آتل تاثیری روی پایین آمدن و بلندتر نشون دادن بینی داره؟
مرمر 63 میشه مشکلاتی رو که داشتی بگی؟بینی من از نیمرخ دراز شده در عرض 6 ماه سرش خیلی پایینه .وسوراخها نامتقارن به نظرت در توان دکتر بشارتی هست؟مشکلات دیگه ای هم دارم ولی دراز بودنش رو همه تایید میکنن در واقع بینی قبلی خوددمه فقط لاغر شده همین .
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز