2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله رامان همه حرف شما رو بهم میزنن که سن م اومده پایین پیوند غضروف از گوش راست باز کردن پره ها و جمع کردن قابل توجه جلوی بینی پر کردن فرو رفتگی های ایجاد شده در بالای پره ها و متقارن کردن بینی لاغر کردن تیغه بینی متناسب با صورت همانطور که در عکس مشخصه بینی من کامل کج بود!!!
تجربه من: پیش دکتر منافی ویزیت شدم بهم گفت اگه میتونی با بینی ت کنار بیای عمل نکن و فقط ٣٠ درصد بهتر میشه. چند مورد هم از کارش دیده بودم که تغییر آنچنانی بینی شون نکرده بود. خانم هستس هم اینجا همین نظر را داشتن. با جوی که اینجا به نفع دکتر بشارتی ایجاد شده بود فرشته نجاتم را ایشون میدونستم. با ایشون دو بار ویزیت شدم. نمونه بیمارهاشون را دیدم از نظر من افتضاح بود طوریکه فکر میکردم برای ترمیم اومدن. خانم دمتر بهم از ریسک عمل ترمیمی گفت و گفت نمیتونم بگم خوب میشه و من به همه ترمیمی ها میگم بینی تون ١٦ میشه! یه جوری میترسید از عهده ترمیم خوب بر نیاد و بعدش من مدعی شم. ایشون از لیستم خط خورد. با دکتر زینعلی ویزیت شدم که اصلا تجربه ای در عمل ترمیمی نداره. بینی منو دید ترسید گفت اصلا دست بهش نزن که خوب نمیشه. تنها پزشکی که مثبت صحبت کرد از بینی من دقیق عکس گرفت ایرادات را بهم گفت و از اصول زیبایی و کارهایی که میشه رو بینی م انجام بشه را با اطمینان برام شرح داد دکتر مجلسی بود. مشاوره ایشون رایگان است میرین پیششون از بینی تون عکس میگیرن بررسی میکنن و فردا باید زنگ بزنین از منشی شون هزینه عمل را بپرسید. هر بینی بسته به کاری که میبره هزینه متفاوتی داره یا اگر نتوانند کاری برای بینی تون انجام بدن کلا قبول نمیکنن. الان هم دکتر کانادا تشریف دارن ١٨ ام برمیگردن. هزینه جراحی بینی من با کلینیک شد ٨ میلیون. از منشی شون شنیدم که گویا هزینه ها را بالاتر برده اند. اوایل درد گوش وجود دارد ولی جوری نیست که اذیت کنه. در حالت عادی درد نمیکنه ولی اگه روی اون گوش میخوابیدم درد میگرفت. الان خیلی دردش کمتر شده ولی دست میزنم یه کوچولو درد میگیره.