2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849530 بازدید | 9732 پست
یکی از بیمارهای منافی دیدم که دوبار ترمیم کرده بود می گفت منشی دکتر اجازه نداده روز قبل عمل دکتر ببینه و گفته روز عمل به دکتر بگو هر چی می خوای. اماروز عمل اینقد استرس داشته که متونسته درست حرف بزنه و می گفت عمل دومش رضایت بخش نبوده و تغییر مثبتی نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز برای بار چندم رفتم مطب منافی ی اقایی اومد که باذمنافی ترمیم کرده بو. بینیش صاف و صوف بود اما ارتفاع بینیش ی کم کم بود. یعنی زاویه با لبش حدود 110بود که تنها ایرادش این بود. منشی صداش کرد داخل اتاق معاینه. همون موقع من صدا کرد رفتم داخل مطب. اما میشد صداشون بشنوم. دکتر بهش گفت پوستش بیشتر جا نداشته و باد صبر کنه تا یکسال و از نوستریل استفاده کنه. و گفت که اگر کاری بشهذکرد دریغ نمیکنه. اما خدایی صاف و صوف بود فقط باید نوک بینیش بیاره پایینتر و سر بینیش بزرگتر بشه
این اقا در حال صحبت با ی خانم دیگه ای بود که می خواست ترمیم کنه و گفت که قبلا بهش گفتن نیاز به پیوند پوست داره اما منافی براش بدون پیوند پوست انجام داده. خیلی دلم میخواست میرفتم با این اقا صحبت می کردم اما چون میدونم ادم بعد از ترمیم خیلیی حساس می شه این کتر رو نکردم
در کل بینیش خوب بود. ینی صاف و ی دست بدون پستی بلندی و 6ماه بود که عمل کرده بود اما پر از ورم بود. خواستم بهش بگم شروع کنه به ارامی ما ساز دادن تا یکسال پوستیش جا باز کنه. و از دکتر بخواد سر بینیش بزرگ کنه. اما نمیشد بگم.
چقد حرف زدم. از مطب که اومدم بیرون پشت اتاق معاینه شماره 2 نشستم ی خانومی با دکتر صحبت می کرد. دکتر بهش گفت ا مک ه پوستش جا باز نکنه غضروف جذب میکنه. و گفت باز هم ماساز بده تا حسابی پوستت جا باز کنه. حسابی فضولی کردم اما تقصیر من نبود صداشون بیرون میومد. دقیقا دکتر به من گفت ماساز بدم پوستم تا جا باز کنه و بعد از سه ماه برم اونوقت عمل میکنه. بهم گفته از دنده غضروف می گیرم چون گوش برای همه ی قسمتهای بینی نمیشه استفاده کرد. و اگه زیاد از گوش برداره تغییر شکل گوش محسوس میشه. نمیخواد گوشم ناقص کنه. بنابراین از دنده بر میداره. ی کم امیدوار شدم به مناغی البته هنوز صبر میکنم
تیتی جان به خاطر مسایل اخلاقی نمیتونم بگم کی بود من اون روز که رفتم مطب دکتر منافی قرار بود دلسا رو ببینم ولی دیر رسید منم از مطب رفته بودم. اگر هر کسی میگه منافی جزو گزینه هامه من میگم منافی تنها گزینمه. خب چون هنوز جز ایشون با کسی ویزیت نشدم. در ضمن به من گفت 20 درصد بهتر میشی.این عدد امیدوار کننده نیست برام. من کار منافی رو در مورد کسایی که پره بینیشون تو عمل اول باز نشده فقط قبول دارم. اما اگه دقت کنی مورد 22 رو از سایتش عکس بیمارو برداشته. یه خانمی بود که پره هاش تو عمل اول باز شده بود منافی هم نهایتا یه ذره کج بودن بینیشو درست کرده بود همین در صورتیکه باید پیوند پوست میشد. دکتر منافی کارش عالیه منم خیلی قبولش دارم ولی نمیدونم چرا زیاد بینی ترمیمی رو تغییر نمیده. به نظرت 20 درصدم شد تغییر. من مشکلم هم انحراف داخلی کلوملام هست هم باید بینیمو پایین بیاره. خودم میگم باید پیوند پوستم پره چپم بشه که البته دکتر هیچی نگفت. یعنی مطمئنم نه پیوند میزنه نه چیزی. گفت 2 ساعته ترمیم تو تموم میشه. ولی رو نوک بینی من باید کار کنه که با این درصد اشتباهه باهاش ترمیم کردن فعلن
سلام به همه ی دوستان سارا جان 20در صد واقعا کمه. منافی که درصد نمیده من هر چی گفتم چند در صد بهتر می شه نگفت. اقا سعید من نمیدونم این اقا جز تاپیک هست یا نه. اما بینیش قوسش خوب بود ینی قوس نداشت فقط سر بینی بالا بود و اندازهی طول بینی ینی از بالا تا نو ک بینی کوتاه بود. دقیقا بع علت کمبود پوسته اما چرا منافی از پیوند پوست استفاده نمیکنه را نمیدونم. کسی هست بدونه. به من هم گفت ماساز بدم تا پوستم جا باز کنه از پیوند پوست چیزی نگفت
سلام دوستان. من چهار ماه گذشت از عملم ،خداروشکر راضی هستم. خواستم دوباره برم مطب به سارا میگم بیاد نظرش بهتون بگه. متاسفانه به دلیل جو بد گروه کسی جرات عکس گذاشتن و تعریف کردن از بینی ش نمیکنه. اگه دقت کرده باشید کسی از تازه عمل کرده ها به خاطر رفتار دور از ادب بعضی کاربر دیگه به اینجا سر نمیزنن.