2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست
سارا جان نا امید نباش. اگه می تونی یکبار دیگه برو و از منافی بپرس و کامل بخواه برات توضیح بده. فک نمیکنم خود منافی به خاطر 20درصد تغییر عملی انجام بده یعنی عاقلانه نیست حتما درصدش بیشتر بوده. نگران نباش...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سارا جان عکس سایت منافی یکبار دیگه نگاه کردم.. فکر کنم پوست پیشونی تنها پوستی باشه که برای بینی خوب جواب میده اما چون با این کار یک اسکار رو پیشونی میمونه دکتر برای هر بیماری این کار نکنه. مگر اینکه خیلی اسیب دیده و یا بد فرم باشه و به جز پیوند پوست راهی نداشته باشه. منافی سعی می کنه با احتیاط و شاید چند بار جراحی بهترین نتیجه رو بگیره به شما نگفت ماساز بدی پوست بینیتو؟
از من خواست ماساز بدم تا پوستم باز بشه... گفت موضوع غقط عمل کردن نیست و مهم جواب گرفتنه. و گفت اگه پوست بینیت جا باز کنه ماندگاری غضروف بیشتر و جواب بهتری می گیری....و گفت عجله نکنم و پوست ماساز بدم. نمی دونم شاید ی چیزی می دونه که می گه
ممنمون خانم دلسا که باز تو این شرایط اومدین و شرح حال نوشتید. یه خانمی توی تاپیک به اسم مهسا (mahsark) که ظاهرا با شما در ارتباط بود. قرار بود به من خبر بده، یه روز شما رفتید مطب من هم بیام و از نزدیک کار دکتر رو ببینیم ولی نمیدونم چی شد و کلا دیگه خبری ازش نیست. مشکلات بینی من، فکر می کنم تا حدودی مثل شرایط قبل از عمل شماست (انحراف، مشکل تنفسی و افتادگی نوک بینی). اگه براتون مقدور بود روزی که میرید مطب من رو هم خبر کنید . چند بار هم خصوصی براتون پیام فرستادم ولی فکر کنم ندیدید
احساس می کنم منافی خیلی سر بینی کار نمیکنه.. مثلا خیلی ها لازم سر بینیشون بزرگتر بشه و بیاد پایین اما چرا منافی خیلی تغییر نمیده... من شنیده بودم کارهاش طبیعیه و بینی رو بزرگ می کنه اما چند مورد دیدم خیلی بزرگ نشده بود و رو به بالا
تیتی پیامی برام نیومده. من در مورد عملم کامل در صفحات قبل توضیح دادم. پیون پوست نداشتم. در مورد نوک بینی گفته بودید،دکتر رو نوک بینی من خیلی خوب کار کردن، نوک بینی من کج،افتاده و بزرگ بود که خیلی قشنگ جمع و صاف کردن.
سلام من از خوانندگان قدیمی این تاپیک هستم و میخوام به زودی مطب گردی هامو شروع کنم و نتایج رو بنویسم.اول یه سوال! چطور میشه لیست دکترهای ترمیمی رو درآورد؟ میخوام به همشون سر بزنم و اشتباه عمل اولمو انجاام ندم.
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز