2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849519 بازدید | 9732 پست
تیتی جان پیوند پوست دکتر منافی از پیشونی هست اگه دقت کنی یه آقایی توی سایت دکتر منافی عکسش توی ترمیمیا هست که بینیشو از وسط کاملا تو رفته بوده ولی بعد از عمل می بینی که یه جای زخم بزرگ روی پیشونیشه. دکتر امامی هم از خط خنده پوست میگیره. دکتر امیری زاد از پشت گوشت پوست میگیره. اما به نسبت کار دکتر منافی با توجه به اینکه میگه جنس پوست پیشونی شبیه به پوست بینی هست درستره هر چند خود این یه عیب دیگه هم اضافه میکنه که عاقلانه نیست.
آقا سعید مشکلای بینی من یک شکل نبودن دو طرف پره های بینی- انحراف کلوملا هست. به نظر خودم باید دکتر کلاملامو باز کنه از همونجا انحرافو درست کنه در مورد پره بینیم هم به نظرم باید پره سمت چپم پیوند پوست بشه و در غیر اینصورت نتیجه مسلما خوب نمیشه همون 20 درصدی میشه که دکتر منافی گفتن چون فقط انحراف کلوملام برطرف میشه که اونم گفتن تا حدودی. اما چون فقط باهاشون یک بار ویزیت شدم شاید با ویزیت بعدی مطمئن تر بشم که میشه بهشون اعتماد کرد یا نه. پیوند پوست سخت ترین کار در مورد ترمیم بینی هست و مطمئنم دکتر منافی از پسش خوب برمیاد فقط موندم چرا به بیماری که نیاز به پیوند پوست داره و این قضیه کاملا محرز هست نمیگه پیوند میزنم!!؟ دوستان در کل عجله نکنید. شده یکی دو سال دیگه هم صبر کنید وایسید دکتر درستی انتخاب کنید که حداقل بعدش بگید من تحقیقاتم کامل بوده. موفق باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جان حق داری واقعا به نظر من که عکساتو دیدم بینیت خوب بود. کلوملای تو هم مثل من انحراف داشت از داخل که دکتر از پس صاف کردنش براومده بود. حالا نمیدونم اسکار پشت گوشت جاش مونده یا نه ولی اون خانومه که تو مطب دکتر منافی بود هم من تشخیص ندادم جاش مونده یا نه چون اصلا ذهنیتی در مورد پشت گوش ندارم که بگم این شکلی هست و اون نیست مگر اینکه مقایسه کنم که کسی نمیاد پشت گوش کسی رو با اون یکی گوشش مقایسه کنه!!!
دلسا جان سلام خوشحالم که راضی هستی ممنون که اومدی و اطلاع دادی. دلسا جان اگه برات مقدوره. و مشکلی نداره عکس بزار و یا به صورت پیام خصوصی ارسال کن. همه ی این بچه ها نیاز دارن به دیدن این عکسها و نظرات تا بتونن دکتر خوب پیداکنند من خودم 5بار عمل کردم. واقعا میترسم و شاید دیدن عکس شما بتونه ی امیدی به من بده...نه تنها من بلکه تمام بچه های ترمیمی. می دونم همشون خسته شدن از بس پی دکتر خوب گشتن ممنون میشم اگر عکسات بزاری و سریع برداری.
سارا جان نا امید نباش. اگه می تونی یکبار دیگه برو و از منافی بپرس و کامل بخواه برات توضیح بده. فک نمیکنم خود منافی به خاطر 20درصد تغییر عملی انجام بده یعنی عاقلانه نیست حتما درصدش بیشتر بوده. نگران نباش...
سارا جان عکس سایت منافی یکبار دیگه نگاه کردم.. فکر کنم پوست پیشونی تنها پوستی باشه که برای بینی خوب جواب میده اما چون با این کار یک اسکار رو پیشونی میمونه دکتر برای هر بیماری این کار نکنه. مگر اینکه خیلی اسیب دیده و یا بد فرم باشه و به جز پیوند پوست راهی نداشته باشه. منافی سعی می کنه با احتیاط و شاید چند بار جراحی بهترین نتیجه رو بگیره به شما نگفت ماساز بدی پوست بینیتو؟
از من خواست ماساز بدم تا پوستم باز بشه... گفت موضوع غقط عمل کردن نیست و مهم جواب گرفتنه. و گفت اگه پوست بینیت جا باز کنه ماندگاری غضروف بیشتر و جواب بهتری می گیری....و گفت عجله نکنم و پوست ماساز بدم. نمی دونم شاید ی چیزی می دونه که می گه
ممنمون خانم دلسا که باز تو این شرایط اومدین و شرح حال نوشتید. یه خانمی توی تاپیک به اسم مهسا (mahsark) که ظاهرا با شما در ارتباط بود. قرار بود به من خبر بده، یه روز شما رفتید مطب من هم بیام و از نزدیک کار دکتر رو ببینیم ولی نمیدونم چی شد و کلا دیگه خبری ازش نیست. مشکلات بینی من، فکر می کنم تا حدودی مثل شرایط قبل از عمل شماست (انحراف، مشکل تنفسی و افتادگی نوک بینی). اگه براتون مقدور بود روزی که میرید مطب من رو هم خبر کنید . چند بار هم خصوصی براتون پیام فرستادم ولی فکر کنم ندیدید
احساس می کنم منافی خیلی سر بینی کار نمیکنه.. مثلا خیلی ها لازم سر بینیشون بزرگتر بشه و بیاد پایین اما چرا منافی خیلی تغییر نمیده... من شنیده بودم کارهاش طبیعیه و بینی رو بزرگ می کنه اما چند مورد دیدم خیلی بزرگ نشده بود و رو به بالا