2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست
دکترای ترمیمی باید جراح پلاستیک باشند ینی فوق تخصص جراحی پلاستیک ه. دکتر برزنجی من ی عمل اولی دیدم که خدایی خیلی بد بود افلاکی نمی دونم.. اما با توجه به تجربه شخصی خودم با گوش و حلق و بینی عمل ترمیمی اشتباه البته باز هم این نظر منه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رزانا جان اوایل عمل کمب سر بینی بالا هست و بعد از 2ماه کمی میاد پایین و بعد از 6ماه بتز هم پایین تر میاد اما نمی دونم بینی شما چقد بالاست.. اما ماساز تا حددودب کمک می کنه به پایین اومدن
تیتی جون من فقط نظرمو می گم امیدوارم بدتر سردر گمت نکنم. اما من نظرم اینه که دکتر منافی برای بینی هایی که خیلی داغونه گزینه خوبیه. بینی هایی که دیگه جای امیدی بهشون نیست. البته این مساله خیلی سلیقه ای هست
حب سحرناز جون من لینیم داغون نیست اما خوبم نیست نیاز داره بزرگتر بشه و ویوند غضروف لازم داره شما کسی سراغ داری که ترمیمش بهتر از ممافی باشه تو ر خدا اگه می دونی بگو من دیگه نمی تونم ریسک کنم
تیتی جون من دارم این تاپیکو از اول می خونم چند جا خوندم که از عمل با منافی راضی نبودن. البته همون طور که خودت می دونی در کل جو خیلی خوبی نسبت به دکتر منافی وجود داره که یعنی حتما موردهای خوبی هم وجود داشته ... تیتی جون من تازه میخوام مطب گردی هامو شروع کنم اصلا نمی دونم کی خوبه. خودم شدیدا سردر گم هستم. اما اگر به پیوند غضروف احتیاج داری باز منافی جز اولویت ها میشه
رزانا جون ممنونم از توضیحاتت . آره بینی چند میلی متر میاد پایین تر اما نه دیگه خیلی . برو ازش بپرس اگه بخیه هام باز کنی چقدر پایین تر میاد و اگه باز نکنی چطور. خودش باز بهتر می تونه راهنماییت کنه
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز