2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 865459 بازدید | 9721 پست
اخه بینی که میره بالا از بافت غضروفش کم میکنن که ربطی به بخیه نداره حالا شاید هم با ییروش دیگه ای این کار کرده... ازش حتما بپرس چطور با باز کردن بخیه میشه سر بینی بیاد پایین..

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تقریبا 10 ماه از ترمیمم با منافی میگذره و همچنان ناراضی هستم .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
تیتی جان بینیم تغییر خاصی نکرد . بهم گفت یکسال شد دوباره بیا از دنده بردارم . در صورتی که سال گذشته بهم گفته بود نمره بینیت 17 میکنم ولی خوب ........
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
تیتی جان بر اساس گفته های تاپیک تصمیم نگیر . اول اینکه زیبایی سلیقه ای هست یه بینی ممکن از نظر من بد باشه از نظر شما خوب و یا بالعکس . خواهشا بر اساس چیزهایی که تو تاپیک گفته میشه تصمیم نگیرر
موضوع اینه که تو این خرتب شده دکتر خوب کمه و مناغی شاید تنها انتخاب باشه چون حداقل ریسکش کمه.... اما چکار می تونیم کنیم بشارتی که فک نمیکنم خوب باشه و کار ترمیم به خصوص ترمیمهای سخت کار دکتر گوش و حلق و بیمی نیست و امیری زاد هم که مورد راضی من تا به امروز ندیدم اما منافی حداقل دو مورد دیدم... دودلم
خانم تیتی من سوراخام قرینه نبود و انحراف داشتم. من دوشنبه شهرستان عمل کردم و فعلا از زیر گچ سوراخا مشخصه تا حدی راضیم. من با دکتر خودم ترمیم کردم ولی منافی آدم رو نا امید میکرد میگفت دست نزن 10 درصد بهتر میشه