قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
تیتی پیامی برام نیومده. من در مورد عملم کامل در صفحات قبل توضیح دادم. پیون پوست نداشتم. در مورد نوک بینی گفته بودید،دکتر رو نوک بینی من خیلی خوب کار کردن، نوک بینی من کج،افتاده و بزرگ بود که خیلی قشنگ جمع و صاف کردن.
سلام من از خوانندگان قدیمی این تاپیک هستم و میخوام به زودی مطب گردی هامو شروع کنم و نتایج رو بنویسم.اول یه سوال! چطور میشه لیست دکترهای ترمیمی رو درآورد؟ میخوام به همشون سر بزنم و اشتباه عمل اولمو انجاام ندم.
دکترای ترمیمی باید جراح پلاستیک باشند ینی فوق تخصص جراحی پلاستیک ه. دکتر برزنجی من ی عمل اولی دیدم که خدایی خیلی بد بود افلاکی نمی دونم.. اما با توجه به تجربه شخصی خودم با گوش و حلق و بینی عمل ترمیمی اشتباه البته باز هم این نظر منه
رزانا جان اوایل عمل کمب سر بینی بالا هست و بعد از 2ماه کمی میاد پایین و بعد از 6ماه بتز هم پایین تر میاد اما نمی دونم بینی شما چقد بالاست.. اما ماساز تا حددودب کمک می کنه به پایین اومدن
مرسی تیتی جون رزانا جون میشه بگی برای چی دکتر الهی رو انتخاب کردی؟ بینی قبل عملت چطور بود؟ هزینه عملت حدودا چقدر شد. اگه به قبل برگردی باز هم با دکتر الهی حاضری عمل کنی؟
تیتی جون من فقط نظرمو می گم امیدوارم بدتر سردر گمت نکنم. اما من نظرم اینه که دکتر منافی برای بینی هایی که خیلی داغونه گزینه خوبیه. بینی هایی که دیگه جای امیدی بهشون نیست. البته این مساله خیلی سلیقه ای هست
حب سحرناز جون من لینیم داغون نیست اما خوبم نیست نیاز داره بزرگتر بشه و ویوند غضروف لازم داره شما کسی سراغ داری که ترمیمش بهتر از ممافی باشه تو ر خدا اگه می دونی بگو من دیگه نمی تونم ریسک کنم