2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست
تیتی پیامی برام نیومده. من در مورد عملم کامل در صفحات قبل توضیح دادم. پیون پوست نداشتم. در مورد نوک بینی گفته بودید،دکتر رو نوک بینی من خیلی خوب کار کردن، نوک بینی من کج،افتاده و بزرگ بود که خیلی قشنگ جمع و صاف کردن.
سلام من از خوانندگان قدیمی این تاپیک هستم و میخوام به زودی مطب گردی هامو شروع کنم و نتایج رو بنویسم.اول یه سوال! چطور میشه لیست دکترهای ترمیمی رو درآورد؟ میخوام به همشون سر بزنم و اشتباه عمل اولمو انجاام ندم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترای ترمیمی باید جراح پلاستیک باشند ینی فوق تخصص جراحی پلاستیک ه. دکتر برزنجی من ی عمل اولی دیدم که خدایی خیلی بد بود افلاکی نمی دونم.. اما با توجه به تجربه شخصی خودم با گوش و حلق و بینی عمل ترمیمی اشتباه البته باز هم این نظر منه
رزانا جان اوایل عمل کمب سر بینی بالا هست و بعد از 2ماه کمی میاد پایین و بعد از 6ماه بتز هم پایین تر میاد اما نمی دونم بینی شما چقد بالاست.. اما ماساز تا حددودب کمک می کنه به پایین اومدن
تیتی جون من فقط نظرمو می گم امیدوارم بدتر سردر گمت نکنم. اما من نظرم اینه که دکتر منافی برای بینی هایی که خیلی داغونه گزینه خوبیه. بینی هایی که دیگه جای امیدی بهشون نیست. البته این مساله خیلی سلیقه ای هست
حب سحرناز جون من لینیم داغون نیست اما خوبم نیست نیاز داره بزرگتر بشه و ویوند غضروف لازم داره شما کسی سراغ داری که ترمیمش بهتر از ممافی باشه تو ر خدا اگه می دونی بگو من دیگه نمی تونم ریسک کنم