2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست
تیتی جون من دارم این تاپیکو از اول می خونم چند جا خوندم که از عمل با منافی راضی نبودن. البته همون طور که خودت می دونی در کل جو خیلی خوبی نسبت به دکتر منافی وجود داره که یعنی حتما موردهای خوبی هم وجود داشته ... تیتی جون من تازه میخوام مطب گردی هامو شروع کنم اصلا نمی دونم کی خوبه. خودم شدیدا سردر گم هستم. اما اگر به پیوند غضروف احتیاج داری باز منافی جز اولویت ها میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رزانا جون ممنونم از توضیحاتت . آره بینی چند میلی متر میاد پایین تر اما نه دیگه خیلی . برو ازش بپرس اگه بخیه هام باز کنی چقدر پایین تر میاد و اگه باز نکنی چطور. خودش باز بهتر می تونه راهنماییت کنه
اخه بینی که میره بالا از بافت غضروفش کم میکنن که ربطی به بخیه نداره حالا شاید هم با ییروش دیگه ای این کار کرده... ازش حتما بپرس چطور با باز کردن بخیه میشه سر بینی بیاد پایین..
تقریبا 10 ماه از ترمیمم با منافی میگذره و همچنان ناراضی هستم .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
تیتی جان بینیم تغییر خاصی نکرد . بهم گفت یکسال شد دوباره بیا از دنده بردارم . در صورتی که سال گذشته بهم گفته بود نمره بینیت 17 میکنم ولی خوب ........
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
تیتی جان بر اساس گفته های تاپیک تصمیم نگیر . اول اینکه زیبایی سلیقه ای هست یه بینی ممکن از نظر من بد باشه از نظر شما خوب و یا بالعکس . خواهشا بر اساس چیزهایی که تو تاپیک گفته میشه تصمیم نگیرر