قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
تیتی جون من دارم این تاپیکو از اول می خونم چند جا خوندم که از عمل با منافی راضی نبودن. البته همون طور که خودت می دونی در کل جو خیلی خوبی نسبت به دکتر منافی وجود داره که یعنی حتما موردهای خوبی هم وجود داشته ... تیتی جون من تازه میخوام مطب گردی هامو شروع کنم اصلا نمی دونم کی خوبه. خودم شدیدا سردر گم هستم. اما اگر به پیوند غضروف احتیاج داری باز منافی جز اولویت ها میشه
رزانا جون ممنونم از توضیحاتت . آره بینی چند میلی متر میاد پایین تر اما نه دیگه خیلی . برو ازش بپرس اگه بخیه هام باز کنی چقدر پایین تر میاد و اگه باز نکنی چطور. خودش باز بهتر می تونه راهنماییت کنه
اخه بینی که میره بالا از بافت غضروفش کم میکنن که ربطی به بخیه نداره حالا شاید هم با ییروش دیگه ای این کار کرده... ازش حتما بپرس چطور با باز کردن بخیه میشه سر بینی بیاد پایین..
تیتی جان بر اساس گفته های تاپیک تصمیم نگیر . اول اینکه زیبایی سلیقه ای هست یه بینی ممکن از نظر من بد باشه از نظر شما خوب و یا بالعکس . خواهشا بر اساس چیزهایی که تو تاپیک گفته میشه تصمیم نگیرر
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .