قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
موضوع اینه که تو این خرتب شده دکتر خوب کمه و مناغی شاید تنها انتخاب باشه چون حداقل ریسکش کمه.... اما چکار می تونیم کنیم بشارتی که فک نمیکنم خوب باشه و کار ترمیم به خصوص ترمیمهای سخت کار دکتر گوش و حلق و بیمی نیست و امیری زاد هم که مورد راضی من تا به امروز ندیدم اما منافی حداقل دو مورد دیدم... دودلم
خانم تیتی من سوراخام قرینه نبود و انحراف داشتم. من دوشنبه شهرستان عمل کردم و فعلا از زیر گچ سوراخا مشخصه تا حدی راضیم. من با دکتر خودم ترمیم کردم ولی منافی آدم رو نا امید میکرد میگفت دست نزن 10 درصد بهتر میشه
اقا سینا حتما خوب شده نگران نباش... نمیدونم بخدا چیکار باید کنم. منتفی به من درصد نگفت اینبار حتما ازش می پرسم..اقا سعیدبراتون ارستلکردم یکبار دیگه چک کنین
سلام. ارزیابی خودم رو چند صفحه قبل بهتون گفتم. منافی اصلا بینی رو تغییر خاصی نمیده. به منم گفت عمل نکنی بهتره و اگر عمل کنی بیست درصد بهتر میشه. خوشحالم که انتخابش نکردم و دکتر مجلسی رو انتخاب کردم. الان سه ماه از ترمیمم میگذره کاملا راضی ام و بینی م کاملا یه بینی طبیعی شده.
سلام دوستان من قبل عمل بینیم گوشتی بود و کمی بینیم انحراف داشت عمل کردم زیبایی ولی همچنان کجی بینیم معلومه 4سال پیش عمل کردم واسه ترمیم کجا باید برم؟اراک هستم
تیتی جان بینی من باید بزرگ میشد به نظر من این حرف درست نیست که بگیم حداقل خرابتر نمیکنه به خاطر اینکه شما کلی هزینه میکنی و بیهوشی و عوارض بعد از عمل تحمل میکنی که بینیت تغییر کنه و بهتر بشه حالا رو حساب اینکه خرابتر نمیکنه اگه تغییر نداد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من یه گزارش جدید به دستم رسیده که خواستم بگم یکی از دوستان که خودم معرفیی کردم بره با منافی ویزیت بشه. امروز تماس گرفته بود می گفت ی ترمیمی از منافی دیده و خانمی بوده که سه سال پیش با منافی ترمیم کرده. و قبلا بینیش مشکلات عدیده داشته و پوست بینیش اسیب دیده بوده و گفته 3ماه اول بیینیش خیلی خوب بوده و باور نمیکرده اینقدر خوب بشه. اما بعد از سه ماه بینیش افت میکنه و کلا کوچیک میشه و مشکلات پوستیش دوباره نمایان مبشه و منافی بهش میگه برات درست میکنم و بار دوم عمل میکنه و متاسغانه رضایت بخش نبوده این خانم به دوستم گفته از عمل دوم به بعد سر بینیش کاملا رفته بالا و انحراف در ظاهر بینیش ایجاد شده و بعد از یکسال و نیم برای سومین بار با منافی عمل کرده اما باز هم سر بینی این خانم تغییر چندانی نکرده و رو به بالا و غیر طبیعیه