2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862286 بازدید | 9715 پست
من میخوام عکس ببینم
¤ مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی کاملاً گیاهیِ اوریفلیم، ساخت کشور سوئد ¤ دوستان عزیزم، جهت مشاهدۂ محصولات و سفارش، به این کانال در ت ل گ رام بپیوندید: https://t elegram.me/meandoriflame دوستان برای باز شدن لینک، لطفاً فاصلۂ بین حروف t و e رو بردارید
سلام دوستان. من نمیتونم کل تاپیکو بخونم و فقط یه مقدارشو خوندم. از ته دل دعا میکنم که همه تون عمل خوبی داشته باشین و نتیجه اش اونطوری بشه که میخواین. آقا آرمان شما پیش کدوم دکتر عمل کردین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تینا خانم واقعیتش من همیشه تنها مطب دکتر میرفتم و همه بینی هایی که میدیدم طبیعی و قشنگ بود. اصلا هم سایز بینی رو زیاد کوچیک نمیکنه. با هیچکدوم از مریض ها هم کلام نشدم که بفهمم بینی قبلی شون چه فرمی بوده. پیشنهاد میکنم برای مشاوره مراجعه کنید. مشاوره رایگان است. تنها دکتری که برام شرح داد کاملا چه کارهایی رو بینی م انجام میده و مثبت صحبت کرد دکتر مجلسی بود. دکتر حسنانی اصلا منو نپذیرفت. دکتر منافی گفت بهتره عمل نکنی بیست درصد بهتر میشه. دکتر بشارتی فقط میگفت ریسک عمل ترمیمی خیلی بالاست نمیتونم بگم خوب میشه ولی بهتر میشه گویا یجوری میترسید قول بده. انصافا تمام کارهایی که دکتر مجلسی بهم گفته بود واسم انجام داد. خیلی دکتر با حوصله و خوش اخلاقی هستن حتی قبل عمل هم دوباره اون حرفهایی که تو مطب بهم زده بود رو واسم مرور کرد و گفت این کارها رو واست انجام میدم. واقعا ازش ممنونم
سایت داره ولی نمونه هاش مال خیلی سال پیشه Dr.majlesi.com البته اون اقا پف زیر چشمش رو عمل کرده ها خخخ. برین مطبش منشی کلی نمونه بهتون نشون میده. بینی الناز شاکردوست و نیما نکیسا هم کار دکتر مجلسی است.
شاید بیشتر از یک میلیون بار اسم منافی رو خوندم. کلا به هر طرف نگاه میکنم اسم منافی میاد جلو چشمم من دو سال پیش تایپیک جراحی ثانویه رو دنبال میکردم بعد از اینکه باوان عمل کرد دیگه نیومدم نمیدونم حکمت خدا چی بود که پیگیری نکردم و الان دوباره به سرم زده شروع کنم به تحقیقات
.
یه سری اطلاعات میگم شاید به دردتون بخوره من مطب دکتر عباسی رفتم تا نشستم روبروم یه پسره بود با یه بینی داغون همونو که دیدم پاشدم اومدم بیرون انقد وحشتناک بود. عمل اولی ام بود مطب دکتر حمیدرضا کریمی ام رفتم اصلا از فرم بینیا خوشم نیومد دکتر یحیوی پسر هم ترمیم قبول نمیکنه و نکرد در مورد دکتر حسنانی من دختر خالم باهاش عمل کرد بد نشد ولی عالی ام نشد. من خوشم نیومد. پسر خالم پیشش عمل کرد خییییییلی قشنگ شد یه بینی گوشتی فوق العاده کج داشت که خیلی طبیعی و تمیز براش دراورد. ترمیمشو نمیدونم. دکتر مجلسی هم بینیای گوشتی رو خوب جمع و جور میکنخ
.
من نه سال پیش محسن نراقی عمل کردم که راضی نیستم البته از نظر ظاهری وگرنه از نظر عملکرد بیسته همون سال رفتم پیش دکتر ابراهیم یحیوی. بینی دوستمو عمل کرده بود خیلی شیک. گفت نگران نباش همه کار میشه بینیتو کرد.و گفت من بینیهایی ترمیم کردم که اصلا از زشتی طرف ماسک میزده به صورتش خلاصه کلی امیدواری بهم داد هنوزم دلم پیششه، متاسفانه سایت نداره ولی میخوام برم باهاش ویزیت شم
.