2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست
و از این خانم خواسته که پوستش ماساز بده تا جا باز کنه. این خانم گفته که به منافی گفته چطور سری اول بینیش جا داشته و رو به بالا نبوده اما از عمل دوم به بعد... خلاصه ناراصی بوده و برای بار چهارم قصد عمل داشته اما باز با منافی.. اما چرا؟ حالم خیلی بد شده از وقتی شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیتی جان تو این تاپیک تا به اینجای کار کاربرای زیر از کار دکتر منافی راضی بودن: یکیش دلسا جان هست و یکی هم پردیس جان اما کاربرای ناراضی هم بودن هستس جان و آقا آلمین و مریم جان که البته مریم جان 2 بار با دکتر منافی عمل کردن. اما از کارابرای ناراضی عکس هیچ کدومشونو ندیدم اما با توضیحات این دوستان مشخصه یا کلا تغییری نکردن یا اینکه مشکلات قبلشون باقی هست اما هیچ کدوم نگفتن بدتر شدن. منم همش میام این تاپیکو چک می کنم بلکه یه کورسوی امیدی برام پیدا شه. به جز کاربرای بالا من یکبار که مطب دکتر منافی رفتم دو تای دیگه هم راضی از ترمیمشون دیدم. اگر به دکتر منافی مطمئن بودم یه لحظه هم شک نمیکردم چون دیگه بعد از 7 سال دیگه خسته شدم هر چی رفتم جلوی آینه و بینیمو کج و راست کردم که اگه اینطوری بشه بهتره یا اگه اونطوری بشه درست میشه. برای تک تک دوستان و از جمله خودم که اینقدر اذیت شدم آرزو می کنم انتخاب درستی داشته باشیم و ترمیم بینیمون موفقیت آمیز باشه و در نهایت به نتیجه دلخواهمون برسیم.
من دو بار قبلا گذاشتم بعد از یک ساعت برداشتم. صفحات قبل رو ببینید دوستان دیدند. بخاطر موقعیت شغلیم نمیتونم زیاد بزارم باز هم برای کمک به شما دوستان که کاملا درکتون میکنم یه زمان نیم ساعته تعیین کنید عکسم رو بزارم. فقط زیاد اینجا سر نمیزنم. به امید بهبودی برای همه شما
Saraoskoe جان اره من خودم راضی از منافی دیدم... و می دونم کارش نسبت به بقیه خوبه امیدوارم ی روزی برسه که هیچ کسی مثل ما غلط تصمیم نگیره که بخواد در بدر دنبال این دکتر و اون دکتر باشه تا شاید مشکلش حل بشه.. منافی کارش واقعا خوبه اما من باز هم دودلم نمیدونم خسته شدم