2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849483 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا مجید مبارکت باشه . بینیت خیلی خوب شد . اقا مجید احیانا شما مجری یه برنامه تلویزیونی نیستی؟ یه برنامه ای هست که همین دیشب شبکه سه نشون داده بود مجریش خیلی شبیه شما بود
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
تینا خانوم پس من با اجازه عکس رو برداشتم. پیوند قضروف از پشت گوش راست. اتفاقا یکی از همکارانم هم همینو بهم گفت. میشه بگین چه برنامه تلویزیونی بوده من برم ببینم؟ البته بهم گفتن هم شبیه احسان علیخانی هستم خخخخخ
من میخوام عکس ببینم
¤ مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی کاملاً گیاهیِ اوریفلیم، ساخت کشور سوئد ¤ دوستان عزیزم، جهت مشاهدۂ محصولات و سفارش، به این کانال در ت ل گ رام بپیوندید: https://t elegram.me/meandoriflame دوستان برای باز شدن لینک، لطفاً فاصلۂ بین حروف t و e رو بردارید
سلام دوستان. من نمیتونم کل تاپیکو بخونم و فقط یه مقدارشو خوندم. از ته دل دعا میکنم که همه تون عمل خوبی داشته باشین و نتیجه اش اونطوری بشه که میخواین. آقا آرمان شما پیش کدوم دکتر عمل کردین؟
تینا خانم واقعیتش من همیشه تنها مطب دکتر میرفتم و همه بینی هایی که میدیدم طبیعی و قشنگ بود. اصلا هم سایز بینی رو زیاد کوچیک نمیکنه. با هیچکدوم از مریض ها هم کلام نشدم که بفهمم بینی قبلی شون چه فرمی بوده. پیشنهاد میکنم برای مشاوره مراجعه کنید. مشاوره رایگان است. تنها دکتری که برام شرح داد کاملا چه کارهایی رو بینی م انجام میده و مثبت صحبت کرد دکتر مجلسی بود. دکتر حسنانی اصلا منو نپذیرفت. دکتر منافی گفت بهتره عمل نکنی بیست درصد بهتر میشه. دکتر بشارتی فقط میگفت ریسک عمل ترمیمی خیلی بالاست نمیتونم بگم خوب میشه ولی بهتر میشه گویا یجوری میترسید قول بده. انصافا تمام کارهایی که دکتر مجلسی بهم گفته بود واسم انجام داد. خیلی دکتر با حوصله و خوش اخلاقی هستن حتی قبل عمل هم دوباره اون حرفهایی که تو مطب بهم زده بود رو واسم مرور کرد و گفت این کارها رو واست انجام میدم. واقعا ازش ممنونم
سایت داره ولی نمونه هاش مال خیلی سال پیشه Dr.majlesi.com البته اون اقا پف زیر چشمش رو عمل کرده ها خخخ. برین مطبش منشی کلی نمونه بهتون نشون میده. بینی الناز شاکردوست و نیما نکیسا هم کار دکتر مجلسی است.