2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862286 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی بچه ها خیلی کار بدی میکنید نمیذارید عکساتون بمونه اینهمتون عمل کردید هی بچه ها میان تعریف میکنن یا خودتون ناراضی ای ولی ما هیچی نمیبینیم.مگه با عکس بینی چیکار میشه کرد که میترسید بمونه اینجا. همتونم که با اسم مستعار میایید. حداقل عکس خود بینیتو میذاشتید ادم بفهمه چی شده، چون سلیقه ها متفاوته.شاید اونی که از نظر بقیه بده از نظر من خوب باشه یا به عکس
.
من هم موافقم عکسا رو بزارن بمونه. اگه عکسها طوری کراپ بشه که چهره مشخص نشه می شه که بر نداشتشون م..اقا مجید اگه امگان داره از نیم رخ و سه رخ هم عکس بزارین ممنون. کن نیم رخ و س رخم هم مشکل داره .
ی سوال دارم دوستان کسی می تونه جواب بده. اگه گرافتی که انجام میشه جای درستی پیوند نشده باشه و پستی بلندی ایجاد کرده باشه ایا امکان داره برداشته بشه و درست بشه. این سوال از منافی یادم رفت بپرسم. منافی اصلا درست توضیح. نمیده
من قبلا هم گفتم و چند نفر از دوستان هم گفتن منافی در حد ده بیست درصد بهتون قول میده و نا امیدتون میکنه. اصلا نا امید نشید دکترای ایران بیشترشون خیلی بیسوادن و چیزی رو که بلد نیستن فکر میکنن درست نمیشه. من بالای 10 تا از دکترای مشهور تهران از جمله منافی و حافظی و کاظمی آشتیانی که هر سه استاد دانشگاه هم هستن رفتم ولی هیچ کدوم بلد نبودن مشکلم رو حل کنن تا بلاخره دکتر خودم تو شهرستان مشکلم رو برطرف کرد. البته مجلسی رو نرفته بودم. فقط خواستم نا امید نشید و رو دکترایی که تو این تاپیک زیاد بزرگ میشن مثل منافی خیلی حساب نکنید
اقا سینا شما کجا عمل کردی با کدوم دکتر خب چرا معرفی نمیکنین.. عکسای قبل و بعد عملتون هم بزارین چرا وقتی می تونین کمک کنین به امثال ما این کار رو نمیکنین من خودم اگه عمل کردم و راضی بودم حتما میام عکس می زارم و اصلا برش نمیدارم تا خیلی ها بتونن از عکسا و نظرات من استفاده کنند
تیتی جان من میخوام سایز بینیمو کوچیک کنم که اینجور که معلومه منافی به دردم نمیخوره من چیزی ازش نمیدونم در همین حد اطلاعات تایپیکه. حیف که من میخوام تا قبل از عید عمل کنم و وقت ندارم وگرنه میشستم تمام دکترا رو لیست میکردم چه معروفا چه گمناما. بعد یکی یکی میرفتم کاراشونو از نزدیک میدیدم. به قول اقا سینا نباید فقط به همین چندتا دکتری که اینجا معرفی شده بسنده کنیم.همین سامی دو سال پیش قیمتش نصف الانشم نبود همین جا گندش کردن و یه دفه فی رو برد بالا. من میخواستم با اون عمل کنم ولی خیلی گرون کرده]]
.
تیتی جان من دیگه مطب دکتر منافی نرفتم. در اینکه دکتر منافی تحصیل کرده رشته پلاستیکه و ترمیم زیاد کرده و ترمیم خوب و بد داره شکی نیست و خب چرا باید کاری کنه که بیمارش ازش ناراضی باشه و سر یکسال بخواد باز برگرده و باهاش ترمیم کنه؟!!! راستی این 1 سال هم به نظرم عدد عجیبیه. من شنیدم (اونم از مل مل جان) که گویا نمیشه بعد از یکسال از دکتری شکایت کرد. چون خود مل مل از دکتر اولش شکایت کرده بود اینارو میدونست. خلاصه اینجا ایرانه. یکی دیگه از بچه های تاپیک اینجا هم بود که میگفت دکتر منافی بیمارای دکتر لاهوتی(اسمش درست یادم نیست ولی فکر کنم همین بود) رو چون خیلی از دکتر لاهوتی شکایت شده بوده رو قبول نمیکنه برای ترمیم. اگه صفحات قبل رو بخونی هست. اینا همه مصداق اینه که دکتر منافی خیلی محتاطه. چه تو ترمیمش چه تو انتخاب بیمارا چه تو دادن زمان برای برگشتن و ترمیم مجدد که به شکایت نکشه. در ضمن تیتی جان برنامه دارم مطب گردی کنم. ولی هنوز که هنوزه وقتشو پیدا نکردم. دکتر منافی رو هم از لیستم حذف نکردم و هنوز هست.
سارا جان منافی به من گفت که ماساز بدم بینی م اخه مگه پوست جا باز می کنه با ماساز؟ دوستان من ی سوال پرسیدم اگه اطلاع دارین جواب بدین تو روخدا..اگه گرافتی که انجام شده به خطا جای درستی گداشته نشه و پستی بلندی ایجاد بشه امکان داره دوباره از بینی خارج و اون قسمت صاف بشه
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز