2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
شاید بیشتر از یک میلیون بار اسم منافی رو خوندم. کلا به هر طرف نگاه میکنم اسم منافی میاد جلو چشمم من دو سال پیش تایپیک جراحی ثانویه رو دنبال میکردم بعد از اینکه باوان عمل کرد دیگه نیومدم نمیدونم حکمت خدا چی بود که پیگیری نکردم و الان دوباره به سرم زده شروع کنم به تحقیقات
.
یه سری اطلاعات میگم شاید به دردتون بخوره من مطب دکتر عباسی رفتم تا نشستم روبروم یه پسره بود با یه بینی داغون همونو که دیدم پاشدم اومدم بیرون انقد وحشتناک بود. عمل اولی ام بود مطب دکتر حمیدرضا کریمی ام رفتم اصلا از فرم بینیا خوشم نیومد دکتر یحیوی پسر هم ترمیم قبول نمیکنه و نکرد در مورد دکتر حسنانی من دختر خالم باهاش عمل کرد بد نشد ولی عالی ام نشد. من خوشم نیومد. پسر خالم پیشش عمل کرد خییییییلی قشنگ شد یه بینی گوشتی فوق العاده کج داشت که خیلی طبیعی و تمیز براش دراورد. ترمیمشو نمیدونم. دکتر مجلسی هم بینیای گوشتی رو خوب جمع و جور میکنخ
.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه سال پیش محسن نراقی عمل کردم که راضی نیستم البته از نظر ظاهری وگرنه از نظر عملکرد بیسته همون سال رفتم پیش دکتر ابراهیم یحیوی. بینی دوستمو عمل کرده بود خیلی شیک. گفت نگران نباش همه کار میشه بینیتو کرد.و گفت من بینیهایی ترمیم کردم که اصلا از زشتی طرف ماسک میزده به صورتش خلاصه کلی امیدواری بهم داد هنوزم دلم پیششه، متاسفانه سایت نداره ولی میخوام برم باهاش ویزیت شم
.
راستی بچه ها خیلی کار بدی میکنید نمیذارید عکساتون بمونه اینهمتون عمل کردید هی بچه ها میان تعریف میکنن یا خودتون ناراضی ای ولی ما هیچی نمیبینیم.مگه با عکس بینی چیکار میشه کرد که میترسید بمونه اینجا. همتونم که با اسم مستعار میایید. حداقل عکس خود بینیتو میذاشتید ادم بفهمه چی شده، چون سلیقه ها متفاوته.شاید اونی که از نظر بقیه بده از نظر من خوب باشه یا به عکس
.
من هم موافقم عکسا رو بزارن بمونه. اگه عکسها طوری کراپ بشه که چهره مشخص نشه می شه که بر نداشتشون م..اقا مجید اگه امگان داره از نیم رخ و سه رخ هم عکس بزارین ممنون. کن نیم رخ و س رخم هم مشکل داره .
ی سوال دارم دوستان کسی می تونه جواب بده. اگه گرافتی که انجام میشه جای درستی پیوند نشده باشه و پستی بلندی ایجاد کرده باشه ایا امکان داره برداشته بشه و درست بشه. این سوال از منافی یادم رفت بپرسم. منافی اصلا درست توضیح. نمیده
من قبلا هم گفتم و چند نفر از دوستان هم گفتن منافی در حد ده بیست درصد بهتون قول میده و نا امیدتون میکنه. اصلا نا امید نشید دکترای ایران بیشترشون خیلی بیسوادن و چیزی رو که بلد نیستن فکر میکنن درست نمیشه. من بالای 10 تا از دکترای مشهور تهران از جمله منافی و حافظی و کاظمی آشتیانی که هر سه استاد دانشگاه هم هستن رفتم ولی هیچ کدوم بلد نبودن مشکلم رو حل کنن تا بلاخره دکتر خودم تو شهرستان مشکلم رو برطرف کرد. البته مجلسی رو نرفته بودم. فقط خواستم نا امید نشید و رو دکترایی که تو این تاپیک زیاد بزرگ میشن مثل منافی خیلی حساب نکنید
اقا سینا شما کجا عمل کردی با کدوم دکتر خب چرا معرفی نمیکنین.. عکسای قبل و بعد عملتون هم بزارین چرا وقتی می تونین کمک کنین به امثال ما این کار رو نمیکنین من خودم اگه عمل کردم و راضی بودم حتما میام عکس می زارم و اصلا برش نمیدارم تا خیلی ها بتونن از عکسا و نظرات من استفاده کنند