2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
تیتی جان من میخوام سایز بینیمو کوچیک کنم که اینجور که معلومه منافی به دردم نمیخوره من چیزی ازش نمیدونم در همین حد اطلاعات تایپیکه. حیف که من میخوام تا قبل از عید عمل کنم و وقت ندارم وگرنه میشستم تمام دکترا رو لیست میکردم چه معروفا چه گمناما. بعد یکی یکی میرفتم کاراشونو از نزدیک میدیدم. به قول اقا سینا نباید فقط به همین چندتا دکتری که اینجا معرفی شده بسنده کنیم.همین سامی دو سال پیش قیمتش نصف الانشم نبود همین جا گندش کردن و یه دفه فی رو برد بالا. من میخواستم با اون عمل کنم ولی خیلی گرون کرده]]
.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیتی جان من دیگه مطب دکتر منافی نرفتم. در اینکه دکتر منافی تحصیل کرده رشته پلاستیکه و ترمیم زیاد کرده و ترمیم خوب و بد داره شکی نیست و خب چرا باید کاری کنه که بیمارش ازش ناراضی باشه و سر یکسال بخواد باز برگرده و باهاش ترمیم کنه؟!!! راستی این 1 سال هم به نظرم عدد عجیبیه. من شنیدم (اونم از مل مل جان) که گویا نمیشه بعد از یکسال از دکتری شکایت کرد. چون خود مل مل از دکتر اولش شکایت کرده بود اینارو میدونست. خلاصه اینجا ایرانه. یکی دیگه از بچه های تاپیک اینجا هم بود که میگفت دکتر منافی بیمارای دکتر لاهوتی(اسمش درست یادم نیست ولی فکر کنم همین بود) رو چون خیلی از دکتر لاهوتی شکایت شده بوده رو قبول نمیکنه برای ترمیم. اگه صفحات قبل رو بخونی هست. اینا همه مصداق اینه که دکتر منافی خیلی محتاطه. چه تو ترمیمش چه تو انتخاب بیمارا چه تو دادن زمان برای برگشتن و ترمیم مجدد که به شکایت نکشه. در ضمن تیتی جان برنامه دارم مطب گردی کنم. ولی هنوز که هنوزه وقتشو پیدا نکردم. دکتر منافی رو هم از لیستم حذف نکردم و هنوز هست.
سارا جان منافی به من گفت که ماساز بدم بینی م اخه مگه پوست جا باز می کنه با ماساز؟ دوستان من ی سوال پرسیدم اگه اطلاع دارین جواب بدین تو روخدا..اگه گرافتی که انجام شده به خطا جای درستی گداشته نشه و پستی بلندی ایجاد بشه امکان داره دوباره از بینی خارج و اون قسمت صاف بشه
دوسنان این خانم ببینین نگاه کنین اونطرف ی صورت کاکلا داغونو ترمیم میکنن به بینیش دقت کنین تقارن و صاف چرا چون همه چبز حساب شده و دقیق لا کلی ازکایش عکس و طراحی و وقت گذاشتن انجام میشه
تیتی جان این عکسایی که گذاشتی به نظر من میاد پیوند صورت شده. عمل پیوند صورت توی بعضی از جاهای دنیا مثل آمریکا و آلمان میدونم انجام شده و میشه. مثل پیوند قلب یا پیوند دست. اما در مورد اون خانومی که گفتم دیدم و عکسشم هست توی سایت دکتر منافی راستشو بخوای وقتی دیدمش خشکم زد چون توقع نداشتم دیگه یه طرف بینیش یه خورده مثل قبل عملش شده باشه البته فقط همون یه طرف به خاطر همین ازش فرصت نشد بپرسم چون واقعا شوکه بودم. خودش میگفت پوستم جا نداشته وگرنه دکتر دریغ نکرده. حداقل با همین آدم زنده ای که توی مطب دکتر منافی دیدم بهم ثابت شد عکسای سایتش کار دکترای دیگه نیست و کار خودشه هر چند این نمونه بعد از 4 سال یه طرفش رفته بود تو. خیلی دختر ماهی بود خیلی. اونقدر روراست و مهربون بود که آدم محو متانت و ادبش میشد. خیلی صبور و متین حرف میزد همشم دکترو دعا میکرد. امیدوارم ترمیمش دیگه کاملا موفقیت آمیز باشه و پرونده بینیش بسته شه.
تیتی جان در ضمن دکتر منافی به کسایی که مثلا کمتر از یکساله عمل کردن یا اینکه بینیشون خودشو ول نکرده میگه برید ماساژ بدید. پوست باید غضروف زیریشو تا حدی ول کنه به خاطر همین هم میگه ماساژ بدین. حتی به آرمان هم که یه کاربر دیگه بود و دیگه ازش خبری نیست ولی دکتر منافی قبولش نکرد گفته بود برو ماساژ بده بعد بیا چون تازه عمل کرده بود. آلمین هم یه کاربر دیگه بود که ناراضیه از ترمیمش با دکتر منافی ولی به اونم گفت برو ماساژ بده. اینکه پوست کش بیاد منم شنیدم ولی نمیدونم امکان داره یا نه. در مورد اون گرافی هم که میگی فردا که دوشنبه هست زنگ بزن مطب ازشون بپرس. خانم حق شنو که منشی هست ولی خانم عرب که گویا پرستار اونجاست و قیمتارم اون میده شاید بتونه بهت جواب بده بازم مطمئن نیستم که پرستار هست یا نه.