2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851539 بازدید | 9732 پست
سلام رامان جان آره عزیزم ترشح دارم.بینیم گوشتی بوده.اما خیلی بزرگ و ایراد دار نبود اما دکتر سجادیان هم تغییر خاصی نداده حداقل الان که 8ماهه اینطور به نظر میاد نمی دونم آیا بعد از 8ماه باز هم ورمه؟ به شخصه از سجادیان راضی نیستم درسته خرابکاری نکرده اما آخه کار خاصی هم انجام نداده.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مونیکاجان سلام .من عکسه بینیه شمارو دیدم البته فکرکنم 2سال پیش بود یکی دیگه از بچه های جراحیه بینی هم پیش دادگری عمل کرده و خیلی خوب شده .تصمیم گرفتم برم پیشش .شنیدم وقتاش یک سالست ولی من باید نهایتا تا آخر آذر عمل کنم بنظرت وقت میده ؟این یه سالی که میگن برای معاینست یا ازمعاینه تا عمل بک سال طول میکشه .دادگری رشته ؟میشه تلفنشو بدی ؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنی گلم
سلام کتایون جان ، بله دادگری رشت مطب داره ، وقتاشم خیلی دیر میده ، یعنی اگه الان زنگ بزنی واسه مشاوره نزدیک یک سال دیگه میگه بیا و اگه قبولت کنه معرفی میکنه یه جا عکس بگیری یه ماه بعد که عکس رو بردی واسه چند ماه بعد وقت عمل میده ، کلا از روزی که زنگ بزنی مطب تا وقت عملت بیشتر از یک سال میشه ، وقتاش پره ولی اگه کسی رو بشناسی که تازه باهاش عمل کرده و واسه ویزیت میخواد بره باهاش بری داخل صحبت کنی دیگه اون یک سال رو جلو میوفتی فقط اون سه چهار ماهه تا نوبت عملت رو باید صبر کنی ولی هیچ جور حتی با آشنا هم نمیشه تا آخر آذر ازش وقت گرفت حالا شمارش رو میدم خواستی زنگ بزن با منشیش صحبت کن