2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849542 بازدید | 9732 پست
خانم مریم شما مطمئنید که فقط دو نفر راضی بودند؟!! من که تازه اولین باره میبینیم چند نفری هم پیدا شدند که از منافی ناراضی هستند. نمی دونم این ناراضی ها قبلا کجا بودند. البته من تعصبی روی مناف یا هر دکتر دیگه ندارم فقط میخوام بدونم که چرا یه دفعه با هم چند نفر ناراضی میشن در حالی که تو 2 سال اخیر که من کم و بیش مطالب رو دنبال می کردم همه چیز گل و بلبل بود و مناف گل سر سبد دکترا. یه سر به صفحه اول تاپیک بزنید. کسی گزارش نارضایتی نداده بود قبلا
بچه ها ترمیم هاى دکتر فتح سامى چجوریه؟؟ چندتا نمونه دیدم خیلى تمیز عمل کرده و خیلى تغییر کرده بودن ولى عمل اولشون بوده کسى از ترمیماش اطلاعى داره جدیدا تو لیستم رفته تا حالا ناراضى داشته؟
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا خانوم من با سجادیان عمل کردم اما از سایز بینیم اصلا راضی نیستم خصوصا از یه نیم رخ که افتضاحه.به نظر شما درستش میکنه الان 8ماهه عمل کردم اما اونقدر تو ذوقم خورد که حتی حتی حوصله نکردم برم پیشش به نظرتون برم پیشش تو روتوش درستش میکنه؟ البته مشکل بینیم فقط بزرگیشه و هیچ مشکل دیگه ای ندارم
مونیکا جان من حدود ده سال پیش عمل کردم والان نوک بینیم گوشتی وخیلی گرد شده وحالا میخوام که ترمیم کنم.تاپیک جراحی بینی رو خیلی مطالعه کردم ولی اونجا خیلی فعلا صحبت از سجادیان هست و کار ایشون هم زیاد مورد تایید من نیست. صلاح دیدم با شما که توی این تاپیک خیلی فعال و با تجربه تر هستی مشورت کنم تا اگه ممکنه چند تا دکتر که مناسب مشکل من هست بهم معرفی کنید تا برم و کارهاشون رو ببینم. ببخشید که خیلی سوال کردم و وقت نمیکنم که تاپیکهای قبل رو مطالعه کنم . مرسی عزیزم
رامان جان من بعد ١/٥ هنوز ترشحات مخاط بینیم همونجوره تمومى نداره یه ماه پیشش یه اسپرى و قرص داد که خیلى مفید نبودن یکم کمتر شد ولى دوباره الان مثه قبل شده
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
دانش جان بله ولی من عمل اولی هستم ، بینیم گوشتی با انحراف شدید بود و از رو به رو پهن بود ،نوک بینی بزرگ و پوست بینی هم تقریبا ضخیم بود ، خداروشکر نزدیک سه ساله عمل کردم و راضیم

و اینکه من تا حالا به کسی دکتر معرفی نکردم چون من تهران نیستم و کار دکترارو از نزدیک ندیدم فقط از رو عکس بچه ها سبک کاریه چندتا دکتر دستم اومده ، تو این چندتا تاپیک. قبلا بیشتر با چندتا دکتر مثل بشارتی و منافی و علامه ترمیم میکردن که قبلا 90 درصد بچه هایی که باهاشون عمل میکردن راضی بودن ولی الان مثل اینکه ناراضیا زیاد شدن من خودم تو عمل اولیا کارای سامی رو خوشم میاد ولی دوتا ترمیم ازش دیدم یکی راضی و یکی ناراضی بود ، باید خودت تحقیق کنی و از نزدیک نمونه کار ببینی حتی اگه خیلی وقتتو بگیره

یکسال دیگه کامل رفت ورمام ولى صبحها بیدار میشم یکم ورم میکنه یک ساعت بعدش خوب میشه این طبیعیه! 😉
به جز مریمی کی دیگه با سامی بینیشو عمل کرده؟ می دونین؟ متاسفانه من با توجه به سلیقه شخصیم بر اساس عکس هایی که دیدم تا حالا فقط از مدل سامی خوشم اومده که اونم خیلی گرون می گیره