2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862384 بازدید | 9715 پست
مرسی مونیکا خانم. واقعا ممنونم که بالاخره یکی جوابم رو داد! راستش پیش دکترم که دیگه اصلا نمیرم حتی اگه بهترین کاررارو انجام بده. ایشون خیلی معروف هستن تو خارج از کشور و واقعا هم بینی اقوام رو که البته صاف و استخونی بودن خوب دراوردن. ولی رفتارش منو شوکه کرد بعد از عمل معلوم بود یه طرف بینی م از یه طرف دیگه بیشتره هی ماساژ داد اونطرفش رو و گفت به مرور زمان بهتر میشه ورمش بخوابه. وقتی بدتر شد رفتم پیشش بکل زد زیرش و گفت اصلا ایرادی نداره و صافه صافه و قرینه ، که من شوکه شدم از حرفش و بی مسئولیتی ایشون. همراهم دستمو گرفت و برد بیرون گفت اصلا به همچین آدمی دیگه اطمینان نکن.. راستش داکتره دیگه که بخوام برم نمیدونم چی باید بگم و ایرادای بینی م رو چهطور بهش توضیح بدم امکانش هست براتون ایمیلتون رو بدید من عکسش رو براتو ارسال کنم تا کمکم کنید ؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دلسا جان مبارکت باشه من تقریبا دو ساله عضو تاپیکم حدود 20 نفری رو تو این تاپیک دیدم که با منافی عمل یا ترمیم کردن شما دومین نفری هستین که از ترمیمش راضیه خوش بحالت
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
مریم جان جدی نگیر هیجان کاذبه. این هایی هم که میان اینجا از بینی دلسا تعریف میکنن و به به و چه چه راه میندازن تحت جو نام منافی قرار گرفته اند که قبل اینکه منو بقیه دوستان بیایم اینجا کامنت بذاریم جو تبلیغاتی شدیدی به نفع د. منافی راه افتاده بود. وگرنه واقعا بینی دلسا خیلی زمخت شده و قبل از ترمیم ش صورتش ظریف تر بود. حالا یکی میاد مینویسه ارتفاعش رو دوست دارم!! همه مخصوصا خانوم ها این همه هزینه میکنن قیافه شون تغییر کنه نازتر شن اونوقت...
البته به سطح توقع آدمها هم بستگی داره. من تو مطب د. بشارتی که از مریض ها نظر میپرسیدم اکثرا اینقدر راضی و خوشحال بودن که اشک تو چشمهاشون جمع میشد. ولی واقعا بینی شون بد مدل و زشت بود که من فکر کرده بودم واسه ترمیم اومدن!! خوب اونها سطح توقعشون در همون حد بوده دیگه
خانم مریم شما مطمئنید که فقط دو نفر راضی بودند؟!! من که تازه اولین باره میبینیم چند نفری هم پیدا شدند که از منافی ناراضی هستند. نمی دونم این ناراضی ها قبلا کجا بودند. البته من تعصبی روی مناف یا هر دکتر دیگه ندارم فقط میخوام بدونم که چرا یه دفعه با هم چند نفر ناراضی میشن در حالی که تو 2 سال اخیر که من کم و بیش مطالب رو دنبال می کردم همه چیز گل و بلبل بود و مناف گل سر سبد دکترا. یه سر به صفحه اول تاپیک بزنید. کسی گزارش نارضایتی نداده بود قبلا
بچه ها ترمیم هاى دکتر فتح سامى چجوریه؟؟ چندتا نمونه دیدم خیلى تمیز عمل کرده و خیلى تغییر کرده بودن ولى عمل اولشون بوده کسى از ترمیماش اطلاعى داره جدیدا تو لیستم رفته تا حالا ناراضى داشته؟
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز