قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
مرسی مونیکا خانم. واقعا ممنونم که بالاخره یکی جوابم رو داد! راستش پیش دکترم که دیگه اصلا نمیرم حتی اگه بهترین کاررارو انجام بده. ایشون خیلی معروف هستن تو خارج از کشور و واقعا هم بینی اقوام رو که البته صاف و استخونی بودن خوب دراوردن. ولی رفتارش منو شوکه کرد بعد از عمل معلوم بود یه طرف بینی م از یه طرف دیگه بیشتره هی ماساژ داد اونطرفش رو و گفت به مرور زمان بهتر میشه ورمش بخوابه. وقتی بدتر شد رفتم پیشش بکل زد زیرش و گفت اصلا ایرادی نداره و صافه صافه و قرینه ، که من شوکه شدم از حرفش و بی مسئولیتی ایشون. همراهم دستمو گرفت و برد بیرون گفت اصلا به همچین آدمی دیگه اطمینان نکن.. راستش داکتره دیگه که بخوام برم نمیدونم چی باید بگم و ایرادای بینی م رو چهطور بهش توضیح بدم امکانش هست براتون ایمیلتون رو بدید من عکسش رو براتو ارسال کنم تا کمکم کنید ؟
دلسا جان مبارکت باشه من تقریبا دو ساله عضو تاپیکم حدود 20 نفری رو تو این تاپیک دیدم که با منافی عمل یا ترمیم کردن شما دومین نفری هستین که از ترمیمش راضیه خوش بحالت
مریم جان جدی نگیر هیجان کاذبه. این هایی هم که میان اینجا از بینی دلسا تعریف میکنن و به به و چه چه راه میندازن تحت جو نام منافی قرار گرفته اند که قبل اینکه منو بقیه دوستان بیایم اینجا کامنت بذاریم جو تبلیغاتی شدیدی به نفع د. منافی راه افتاده بود. وگرنه واقعا بینی دلسا خیلی زمخت شده و قبل از ترمیم ش صورتش ظریف تر بود. حالا یکی میاد مینویسه ارتفاعش رو دوست دارم!! همه مخصوصا خانوم ها این همه هزینه میکنن قیافه شون تغییر کنه نازتر شن اونوقت...
البته به سطح توقع آدمها هم بستگی داره. من تو مطب د. بشارتی که از مریض ها نظر میپرسیدم اکثرا اینقدر راضی و خوشحال بودن که اشک تو چشمهاشون جمع میشد. ولی واقعا بینی شون بد مدل و زشت بود که من فکر کرده بودم واسه ترمیم اومدن!! خوب اونها سطح توقعشون در همون حد بوده دیگه
رامان جون یه جوری حرف میزنی انگار من عکسهای خصوصی خانوم رو پخش کردم!!!! من فقط عکسهایی که اینجا شیر شده بود رو کنار هم گذاشتم تا بچه ها بهتر قضاوت کنند. جو نده عزیزم.