2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
الینامو جان دکتر سجادیان تمام مشکلهای بینی من رو قبول کرده و میگه بهت حق میدیم که غر بزنی. میگه مطمئن باش تو روتوش مشکلت حل میشه به من گفت آبان بیا برای روتوش ولی خودم میخوام حداقل یکسال از عمل بگذره بعد برم برای عمل دوم.
دکترسجادیان
الینامو مطمئنی با همون سجادیانی عمل کردی که ماها عمل کردیم؟؟؟ بینی من از دید خیلی ها یه بینی زیباست دخترداییم فقط با دیدن بینی من رفت با دکتر وقت عمل گرفت از این تاپیک هم بچه های قدیمی که من را تو مطب دیدن خیلی هاشون به هوای بینی من رفتن با سجادیان مشاوره شدن تو فیسبوکم عکس میزارم بدون هیچ روتوشی دوستای قدیمیم شماره دکتر بینی ام را میخوان منتهی من سلیقه ام این بود کلوملام بیرونتر باشه فقط سلیقه ام به من گفت از روز اوللللل که این را بهش گفتم صبر کن یه سال بگذره هر کار دوست داری هر تغییری که دوست داری بیا برات تو روتوش انجام بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این از خودم من تو وایبر با کسایی که باهاش عمل کردن در تماسم اسم نمیارم رسپینا ولی می شناستشون مخصوصا یکیشون را مطمئنم می شناسه اونهم بینی اش عالیه منتهی میگه کاش نوک بینی ام یه میل بالاتر بود به اون هم گفته سر سال بیا برات نوکش را بدم بالاتر این یکی دو تاشه سجادیان کلا به این معروفه که به دل مریضهاش راه میاد میگم رک و راست من با پستهات دارم به این شک میکنم که خصومت شخصی باهاش داری
این ماهایی هستیم که بینی هامون از دید بقیه خوبه منتهی میگیم کاش اینجاش فلان بود اونجاش فلان دیگه کسی که مشکل داشته باشه مطمئنم که زیر بار میره که هیچچ مسئولیت به قول خودت خرابکاریش هم می پذیره
اینکه یه دکتر چرا نباید تو همون دفعه اول باید کارش را درست انجام بده که کار به روتوش بکشه یه بحث دیگه هست ها من خودم هم از این نظر میگم خوب چرا باید به روتوش بکشه دوباره بیهوشی دوباره اتاق عمل مخصوصا که خود من یه عمل دیگه هم داشتم که جونی برای اتاق عمل رفتن مجدد برام نمونده حق همه ماهاست که خیالمون راحت باشه بینیمون با یه بار اتاق عمل رفتن پرونده اش بسته شه منتهی حالا که کار متاسفانه به اینجا می کشه بحث من اینجا به بعدشه که مطمئنم که سجادیان زیر بار میره
سارا جان من با کسى خصومت شخصى ندارم چون اصلا تهرانم نیستم، منم با هزار امید اومدم پیشش عمل کردم الکى هم حرف نمیزنم تمام عکسامم گذاشتم دوستان دیدن، به منم گفت واسم روتوش میکنه اون خودش میگفت نوک بینیت رو مخمه باید زیر پوستشو خالى تر کنم کوچیکتر شه! درصورتى که من بیخیال سایزش شدم مشکلى ندارم مشکلاتم کج بودنشو چال شدن رو تیغه و کج بودن کلومل و تابه تایى سوراخاى بینیمه، که خودش میگفت نه خوبه فقط نوک بینیت باید ظریفتر شه!! منم نگفتم همه بینیارو خراب میکنه شانسیه،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
نینای عزیز من 7 ماه پیش با منافی ترمیم کردم مشکل بینیم قوسش و کوچکی بود . در اون حدی که شما ازش تعریف میکنید هیچ وقت بر اساس عکس تصمیم نگیرید . بینی ام همچنان کوچیک و باریکه . فقط قوسش بهتر شده و اینکه الان بینی قوز داره یکی و دو هفته پیش با دکتر ویزیت شدم گفت یکسال شد بیا دوباره همون قسمت دنده باز کنم غضروف بردام
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اینم از اقای دکتری که این همه ازش تعریف میکنید . خوب چراهمون اول برنداشتی ؟ یکی از دوستام دیروز من دید گفت بینیت مثل قبل شده. حالا خود دانیدددددددددد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نه دکتر چرا باید فقط با من خصومت شخصى داشته باشه!! نه حتما روزى که من رفتم حالش خوب نبوده رو فرم نبوده!! آدمیزاده دیگه یه روز خوشه یه روز ناخوش
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست