2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862305 بازدید | 9715 پست
نه رامان جون فعلا نمیتونم هزینه ترمیم رو جور کنم تازه یکسالو نیمه عمل کردم حداقل ٢-٣ سال دیگه کنار میام، شوهرمم اجازه نمیده دوباره عمل کنم دفعه اول به زور شوهرمو خانوادمو راضى کردم، تهران هم نیستم که بتونم مطب گردى کنم، اون موقع هم یادمه تو نى نى سایت از سجادیان تعریف شده بود وقتى اومدم تهران زود نوبت گرفتم چند روز بعد عمل کردم اون موقع تو نى نى سایت هم نوشته بودم سجادیان خرابکارى نداره اصلا! منم گول این حرفا و تبلیغاتشونو خوردم،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
اگه بینیم خیلى پرکار و ضایع بود اینقدر ناراحت نمیشدم!!!!! حتى سجادیان هم بهم گفت بینى کم کارى دارى زیاد عملت طول نمیکشه..
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سجادیان به منم گفته کلومل رو باز میکنم فقط نوک بینیت رو جمع و جور میکنم! نمیدونم از این کوچیکتر!!!!!!!!!!!!!! ایراداى دیگه رو بهش میگفتم اصلا زیر بار نمیرفت بعد دوستاى اون تاپیک میگن مسئولیت پذیره! نمیدونم رو چه اصولى این حرفارو میزنن چندبار تو مطب باشون شوخى کرده یکم چرب زبونى کرده بعد میگن مسئولیت پذیره
اینقد تو روحیم تاثیر منفى داشته بیشتر شبا خواب میبینم دارم بینیمو عمل میکنم 😰😥😥😥😪😓
الینامو حرفات کاملا درسته امیدوارم با یه عمل ترمیمی بینیت ایده ال بشه منم مثل تو راضی نیستم از بینیم و الانم نمیتونم عمل کنم.چون خانوادم راضی نمیشن الان.اما تو فکرش هستم
بچه ها ما در باره سلیقه صحبت نمیکنیم در باره اینکه دکتر بتونه مشکلاتو بر طرف کنه و به صورت بیاد همین نه اینکه مشکلاتو بیشتر کنه اسم نمیارم اما یکیشون میگفت سوراخ های بینیم یکی بود الان که با منافی عمل کردم تابه تا شده خیلی تابلو شده از نمیرخم راضی نیستم میگفت دیگه از فکرش میام بیرون این سوراخ های بینیم درست بشه یکی دیگشون میگفت وقتی دست میکشم رویه بینیم قشنگ معلومه پر از وسله پینس حالت قلمبه قلمبه شده بهم گفت از فکرش بیا بیرون عمل نکن اخریم که میگفت اولش خوب بود اما دوباره بعد از چند ماه مثله حالت اولش شده هستس هم که خودش امد گفت بینیم هیچ تغیری نکرده
بچه ها نا امید نشید من خودم فقط به امید اینکه یه روز با منافی ترمیم میکنم و راحت میشم زندگی میکردم اما در کل من از منافی یه همیچین مشکلا رو توقع نداشتم مثله تابه تای سوراخ بینی که مهمترینش هست در کل بازم بینه همه دکترا بازم خوبه و به کسه دیگهی نمیشه اعتماد کرد در کل میخوام بگم خودتون برید بشینید نمونه ببینید مثلان اگه یکی میاد میگه من با فلان دکتر عمل کردم عالی شده یا یکی میاد میگه بد شده زیاد تحت تاثیر مطالب اینجا قرار نگیرید من کارای خوب از منافی دیدم کارای بدشم همینا بود که من میدونم خودتون برید ببینید و تصمیم بگیرین یه سریا انگار تابلو هست میخوان تبلیق کنن الان شما اصلان منو میشناسید نه پس اینجا یه فضای مجازی هست خواهشن دقت کنید بعضی وقتا من میبینم یه نفر میاد 10 روزه عضو شده کلان 15 تا پست گذاشته شروع میکنه به تبلیق کردن خوب این تابلو دیگه خودتون تشخیص بدین و به کسیم بی احترامی نکنید
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز