2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849488 بازدید | 9732 پست
سلام صنم جان.ببخشید پستای قبلیتو ندیدم گلم. راستش عزیزم من 4سال بود از وضع بینیم ناراضی بودم و شدیدا هم حساس بودم رو انتخاب دکتر و دیگه کلا نمیتونستم به ایچ دکتری اعتماد کنم. عکسم رو دو سال پیش برای دکتر یعقوب افشار تو ترکیه فرستادم.ایشون گفتن مشکل بینیت با فیلر حل میشه بیا برات فیلر بزنم. منم توجهی نکردم به حرفش چون تزریق پرکننده به بینی رو کارخخطرناک و وحشتناکی میدونستم. بعدها دیدم تزریق فیلر به بینی چقدرررر تو دنیا باب شده و جراحای پلاستیک خیلی معروف آمریکایی و اسپانیایی و ترکیه ای و کره ای اینکارو انجام میدن
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
یه کم تحقیق کردم از این ور اون ور، و دیدم قطعا بهترین روش واسه بینی من تزریق ژل هستش. تو ایران هم دکترای زیادی اینکارو میکنن ولی من کار دکتر پانته آ شکرریز رو بیشتر خوشم اومد.احساس کردم صاف و صوف تر در میاره و رفتم پیش ایشون و الان راضیم و مشکلی ندارم. تو کشورای اروپایی امریکایی معمولا واسه اینکار اولش هیالورونیک اسید تزریق میکنن و بعد اگه راضی بودی بعد از یک سال کلاژنی به اسم آرتفیل یا بلافیل تزریق میکنن که دایمی هستش و دیگه واسه همیشه می مونه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژل هیالورونیک اسید خیلی خیلی ایمن هستش و امکان عفونت این ژل تقریبا صفره.تنها بدی هیالورونیک اسید اینه که دایمی نیست و باید تجدید بشه. دکتر شکرریز به من گفتن اگه سه چهار باز به فاصله یک سال یک سال بزنی کاملا فیکس میشه و دیگه نیازی نیست بخوای بزنی ولی بازم معلوم نیست. ژل رادیس هم هست که اگه دو تا سه بار بزنی کاملا فیکس میشه ولی میگن احتمال گلوله گلوله شدنش هست. و یه مزیت ژل هیالورونیک اسید اینه که پوست رو وادار به کلاژن سازی میکنه و به خاطر همین بعد از چند بار تزریق اگه دیگه ژل نزنین و ول کنین و ژله هم کاااملا جذب شه، بینی پرتر به نظر خواهد اومد.
اینم بگم که اگه رو پوست بینی چروک داشته باشین با این روش میره. من چند تا چروک ریز رو تیغه بینیم بود که کاملا رفع شد. هزینه از 500تومن تا 800تومنه بستگی به این داره که چقدر ژل استفاده بشه. یه رتوش رایگان هم داره بعد از یک ماه. هزینه من هفتصد تومن شد. ایرادای بینیم هم کج بودنش بود به خاطر تحلیل غضروف یه طرف بینیم، و اینکه از نیمرخ ارتفاع نداشت اصلا و قوس دار بود.الان صافه و قوس نداره و تا حدود زیادی از رو صورتم بلند شده از نیمرخ. افتادگی سر بینی هم با این روش رفع میشه ولی من نخواستم اینو چون افتادگی نوک بینی رو دوس دارم! این بود انشای من. عزیزانی که تو خصوصی ازم پرسیدین در مورد نحوه ژل زدن و اسم دکتر و هزینه و اینا، لطف کنین این چند تا پست من رو بخ نین.به خدا سختمه تک تک براتون توضیح بدم.شرمندتونم به خدا. اگه اینستاگرام دارین دکتر شکرریز تو تهران و دکتر خباززاده تو مشهد کلییییی نمونه بینی دارن که با ژل فرمش رو تصحیح کردن.کار هر دو خوبه. بازم سوالی بود در خدمتم
اها در مورد نحوه انجامش هم بگم که پستم جامع تر و کامل تر باشه.اول که نشستی دکتر عکستو از چند زاویه میگیره و میریزه تو کامپیوترش.بعد میشینه عکساتو انالیز میکنه که چیکار باید انجام بده رو بینیت.به تو هم میگه بری صورتتو با فوم شستشو تو دستشویی بشوری و ارایشتو پاک کنی.ارایش چشم می مونه.بعد یه کلاه میکشی رو سرت و منشی دکتر بینی و صورت رو ضدعفونی میکنه و شما به هیچ وجه نباید دست بزنین به صورت یا بینیتون. بعد دکتر قسمتایی از بینی رو که باید ژل بزنه رو با یه مداد سفید استریل علامت گذاری میکنه.بعد هر قسمتی که میخواد تزریق کنه رو روش یخ میذاره و میگه هر وقت کاملا سرد شد بینیت بهش بگی.بعد تزریق رو شروع میکنه. مطلقا درد نداره و دردش در حد گزش پشه هستش. تنها جایی که من درد رو حس کردم نوک بینیم بود که البته دردش اصلا وحشتناک نیست و در حد دو سه ثانیه س. بعدش بینی تا چند ساعت قرمز قرمز میشه.ممکنه کبود هم بشه. اگه یخ نذاری بعد تزریق ورم هم میکنه. روز چهارم پنجم کل ورما میخوابه.قرمزی کاملا رفع میشه و کبودی اگر باشه هم تا یکی دو هفته س. از فردای تزریق هم میتونی بینیت رو کرم پودر بزنی و ارایشش کنی. امیدوارم تونسته باشم به کساایی که نسبت به این روش کنجکاون یا میخوان در اینده اینکارو انجام بدن کمکی هرچند کوچیک کرده باشم.
خانم دلسا و مل مل خوب هستید متأسفم که اینجا جو طوری شد که شما حضورتون رو کمرنگ کردید حضور شما باعث دلگرمی بچه هایی بود که مشکلات مشابه دارن و به دنبال ترمیم هستن. با شرایطی که پیش اومد من نمی تونم اصرار کنم که باز تو تاپیک مثل قبل فعال باشید ولی اگه زحمتی نبود و وقت داشتید یه شرح حالی بنویسید. قبلا که از نتیجه عمل راضی بودید و امیدوارم روز به روز بهتر هم بشه
آدم یا یه حرفی رو نمی زنه یا مثل یه مرد پای حرفش وامیسته. کسی که یه چیزی اینجا مینویسه و بعد میاد بی سرو صدا پاکش می کنه احتمالاً موقعی که داشته اون حرفا رو می زده خوب فکر نکرده وگرنه چه دلیلی داره پاکشون کنه. به نظر من کسایی که بعد از عمل میان اینجا عکس میذارن و سوال بچه ها رو جواب میدن فقط و فقط از سر خیر خواهی اینجا هستند و دوست دارن بقیه رو راهنمایی کنند تا انتخاب درست تری داشته باشن چون خودشون هم قبلا تو این وضعیت بودن و حال بقیه رو درک می کنند. بچه هایی که اینجا عکس گذاشتن (مل مل، دلسا، مریمی و بانومنیر) واقعا مشکل داشتند و همشون عمل کردن. من خودم خانم دلسا رو تو مطب دیدم. بعضی از بچه ها هم مل مل رو دیدن و باهاش صحبت کردند. حالا اینکه یه نفر به اینها تهمت تبلیغ بزنه به نظر من توهمه خودشه.
سلام به همه عزیزان آقا سعید راستشو بخواین بعد یه مدت که میگذره دیگه بقیه با حرفهاشون به آدم میفهمونن بینی در چه وضعیت من چهار پنج روز پیش عروسی دعوت بودم بهم میگفتن هفت سال کم کم سنت اومده پایین و میگفتن خیلی خیلی بهتر از قبل شدی حتی فیلمبردار اومد ازم پرسید کی عمل کرده و به مادرم گفته بود چقدر نیم رخش شیکه و عالیه نمام رخ معلومه ورم داره. خیلی ها میگفتن ما در شک هستیم خیلی تغییر کردی. اینارو میگم که نظرات بقیه رو در موردم بدونین به نظر خودم اطرافیان بهتر نظر میدن.