2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از نظر من بینی که معلوم نباشه عمل شده قشنگه نه اینکه همه بفهمن اگه بخواد بعد ترمیم تابلو باشه خوب ادم دیگه دست نزنه که بهتره دلسا میگه فیلمبردار ازم پرسید چقدر شیکه بینی شانسیه و بستگی به خوده بینیم داره الان دلسا راضیه دلیل نمیشه که هر کسی بره منافی راضی باشه الان من با 3نفر تلفنی در ارتباطم هر 3تاشونم با منافی عمل کردن راضی نیستن مخصوصان نیمرخشون
رامان جان غضروف نوک بینى من یه سمتش کجه ، نوک بینیم سمتى که غضروف داره سوراخ بینیم درازه و کوچیکتره، واسه دلسا فرق داشت اون سوراخ بینیش هم اندازه بود فقط یکیش خوابیده بود وگرنه هم اندازه بودن،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
این عکس از زاویه بالا بینمه که کاملا نامتقارن بودن و کج بودن و خوب تراش نخوردن استخون مشخصه، یکسالو نیم از عملم با سجادیان گذشته
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
آقا آرمان چون دلسا تازه عمل کرده طبیعیه که بقیه متوجه بشن بینیشو عمل کرده. در خصوص اون دوستاتون اگه امکان داره عکس قبل و بعد عملشون رو آپلود کنید یا اگه میتونن بیان تو تاپیک. این میتونه به بقیه هم کمک کنه
خیلى از دوستان تاپیک جراحى میگن سجادیان خرابکارى نداره ! پس به اینا چى میگن؟ انتظار دارن دماغ رو کلا نابود کنه بعد بگن فلان دکتر خرابکاره!! اینکه سوراخ بینیتو به این زشتى و بدشکلى در بیاره خرابکارى نیست؟ اینکه کلومل این شکلى شه؟ اینکه نامتقارن باشه از روبه رو خرابکارى نیست؟ این که ٣ رخ ها شبیه نباشه؟ اینکه روى بینى قوسش یه سمتش چال باشه اینا از نظرشون خرابکارى نیست؟! نمیدونم خرابکارى رو تو چى میبینن! که تو اون تاپیک همه میگن کارش خوبه خرابکارى نداره، مشکل تنفسى که دارم اون به کنار، بازم میگم تو عکس و کیفیت پایین عکس این خرابکاریا واضح نیست، خیلى راحت به دکترا اعتماد میکنن! من با دلیل اومدم حتى عکسمو واسشون گذاشتم و رسپیناو رامان هم که بینیشون مثه من شده بهشون معرفى کردم ولى نمیخوان قبول کنن میگن نه خرابکارى اصلا نداره!! توروخدا بیشتر دقت کنید اینا همش خرابکاریه خودتونو اینجورى گول نزنید، منم همین فکرارو میکردم یکى که میگفت ناراضیم پیش خودم میگفتم خودش عمل کرده به من رسیده اینجورى میگه! تصمیم اشتباه نگیرید! مثلا یکى از دوستان اون تاپیک میگفت حتما سوراخ بینیت از قبل اینجورى بوده؟ حتى عکس قبل عمل براش گذاشتم که سوراخ بینیم کاملا گرد و قشنگ بوده ولى الان با این عمل زده بد ریختش کرده، اینقدر کلوملم رو بزرگ کرده ..
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز