2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849485 بازدید | 9732 پست
yashita جان برزنجی دکتر خوبیه و تو این چند سال تجربش بیشتر شده بهتره بری مطب با خودش حرف بزنی و نمونه کارای جدید تو مطبش ببینی و بیشتر راجبش تحقیق کن در کنارش به چندتا دکتر دیگه هم سر بزن و سعی کن حتما ترمیم مشابه بینی خودت ببینی و نهایتا دکتری رو انتخاب کن که بیشتر اعتمادت رو جلب میکنه فقط عجولانه تصمیم نگیر سعی کن تا جایی که میتونی وقت بزاری که خدایی نکرده دچار پشیمونی نشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رامان جان اگه بینیتون گوشتی بود و سه ماهه عمل کردید پس خیلی جای تغییر داره منم بینیم گوشتی بود هنوز هم با اینکه نزدیکه سه ساله عمل کردم بازم یکم بینیم ورم داره بینی گوشتی خیلی دیرتر ورمش میره اگه یک طرف بینیتون ورم داره ممکنه تا به تایی سوراخا به خاطر همین باشه شما چه بینیتون خوب عمل شده باشه چه بد قبل یک سال نمیتونید به ترمیم فکر کنید پس الکی به خودتون استرس ندید خوش بین باشید انشاللا که ورمه بعدش قرینه میشه ، اگه خدایی نکرده درست نشد بعد واسش تصمیم بگیرید ، استرس خودش ورم رو زیاد میکنه

سلام بچه ها با خرزو خان دعواتون شده؟!! یه چند روزی من نبودما ببین چه گرت و خاکی شده تو تاپیک اون سری هم من نبودم باز خرزو خان تاپیکو بهم ریخته بود آخه این درسته خرزو جان تاپیکو به هم میریزی بعدش در میری. بیا پاسخگو باش
خانم رامان من کلا تنفس از راه بینیم ناکارامده. یه دریچه بینیم اغلب کیپه و فقط گاهی باز میشه. دریچه دوم وضعش بهتره اما موقع دم پوستش به سمت داخل کشیده میشه. در کل تنفسم سخته و ربطی به این نداره که در چه وضعیتی باشم (خواب یا استراحت یا کار).
رامان جون من الان دقیقا همینجوره بینیم که گفتى تو مقاله خوندى! سوراخ سمت راست بینیم وقتى نفس میکشم پوستش فرو میره خودم که دست زدم و چک کردم متوجه شدم که از استخون سوراخ سمت راست بینیم خیلى برداشته شده که باعث شده موقع تنفس پوست روى بینیم بالا پایین بره! البته بیشتر مواقع بینیم کیپه،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سوراخ بینى منم دقیقا مشکل شمارو داره تازه تیغه رو بینیم یه سمتش بیشتر گود شده که مثلا قوس داده که باعث شده سه رخ هام مثل هم نشه! اره میگن خرابکارى نداره ولى ریز ریز معلوم میشه من الان یه سال گذشته هنوز مخاط بینیم تنظیم نشده دکتر میگه آلرژیه اسپرى و قرص داده ولى تاثیر نداره اینم بگم قبلا اصلا این آلرژى که میگه نداشتم حالا نمیدونم راست میگه یا نه داروهاش که بى تاثیر بوده
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
رسپینا هم پیش سجادیان عمل کرده بود ناراضیه دکتربهش گفته روتوش میکنه ترمیم نمیخواد دیگه نمیدونم میره پیشش روتوش کنه یا نه!
منم ٣هفته پیش رفتم پیشش گفت برات روتوش میکنم ترمیم نمیخواد پره هارو برش نمیدم فقط از وسط بینىً کلومل برش میدم، بالاى نوک بینیت جمعتر میکنم قوسش بیشتر شه، همه مشکلاتت رفع میشه، منم گفتم نمیخوام خرابتر شه! ناراحت شد ولى نمیدونم چرا دیگه نمیتونم به کارش اعتماد کنم دفعه اول اینجورى کلى عیب و ایراد گذاشت دفعه دوم چى در میاره ازش😓
اره بانو جان منم با حرفت موافقم، نمیتونم بهش اعتماد کنم شاید بدتر شه، بهم گفت شستو شو بده با سرم نمک و اسپرى flixonase و سیتریزین و ملوکاست ١٠ نوشت که استفاده کردم ولى جواب نگرفتم! خودش که میگفت سوراخ بینیت یکسانه درصورتى که یکیش دراز و کوچیکتره، هر چى گفتم غضروف نوک بینیم کج مایل به چپه حتى تو لمس کردن معلومه میزد زیرش میگفت نه چیزى نیست بعد گفت همه مشکلاتتو تو روتوش برات حل میکنم! حتى تنفست رفع میشه