2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست
خانم رامان من کلا تنفس از راه بینیم ناکارامده. یه دریچه بینیم اغلب کیپه و فقط گاهی باز میشه. دریچه دوم وضعش بهتره اما موقع دم پوستش به سمت داخل کشیده میشه. در کل تنفسم سخته و ربطی به این نداره که در چه وضعیتی باشم (خواب یا استراحت یا کار).

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رامان جون من الان دقیقا همینجوره بینیم که گفتى تو مقاله خوندى! سوراخ سمت راست بینیم وقتى نفس میکشم پوستش فرو میره خودم که دست زدم و چک کردم متوجه شدم که از استخون سوراخ سمت راست بینیم خیلى برداشته شده که باعث شده موقع تنفس پوست روى بینیم بالا پایین بره! البته بیشتر مواقع بینیم کیپه،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سوراخ بینى منم دقیقا مشکل شمارو داره تازه تیغه رو بینیم یه سمتش بیشتر گود شده که مثلا قوس داده که باعث شده سه رخ هام مثل هم نشه! اره میگن خرابکارى نداره ولى ریز ریز معلوم میشه من الان یه سال گذشته هنوز مخاط بینیم تنظیم نشده دکتر میگه آلرژیه اسپرى و قرص داده ولى تاثیر نداره اینم بگم قبلا اصلا این آلرژى که میگه نداشتم حالا نمیدونم راست میگه یا نه داروهاش که بى تاثیر بوده
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
رسپینا هم پیش سجادیان عمل کرده بود ناراضیه دکتربهش گفته روتوش میکنه ترمیم نمیخواد دیگه نمیدونم میره پیشش روتوش کنه یا نه!
منم ٣هفته پیش رفتم پیشش گفت برات روتوش میکنم ترمیم نمیخواد پره هارو برش نمیدم فقط از وسط بینىً کلومل برش میدم، بالاى نوک بینیت جمعتر میکنم قوسش بیشتر شه، همه مشکلاتت رفع میشه، منم گفتم نمیخوام خرابتر شه! ناراحت شد ولى نمیدونم چرا دیگه نمیتونم به کارش اعتماد کنم دفعه اول اینجورى کلى عیب و ایراد گذاشت دفعه دوم چى در میاره ازش😓
اره بانو جان منم با حرفت موافقم، نمیتونم بهش اعتماد کنم شاید بدتر شه، بهم گفت شستو شو بده با سرم نمک و اسپرى flixonase و سیتریزین و ملوکاست ١٠ نوشت که استفاده کردم ولى جواب نگرفتم! خودش که میگفت سوراخ بینیت یکسانه درصورتى که یکیش دراز و کوچیکتره، هر چى گفتم غضروف نوک بینیم کج مایل به چپه حتى تو لمس کردن معلومه میزد زیرش میگفت نه چیزى نیست بعد گفت همه مشکلاتتو تو روتوش برات حل میکنم! حتى تنفست رفع میشه
سلام صنم جان.ببخشید پستای قبلیتو ندیدم گلم. راستش عزیزم من 4سال بود از وضع بینیم ناراضی بودم و شدیدا هم حساس بودم رو انتخاب دکتر و دیگه کلا نمیتونستم به ایچ دکتری اعتماد کنم. عکسم رو دو سال پیش برای دکتر یعقوب افشار تو ترکیه فرستادم.ایشون گفتن مشکل بینیت با فیلر حل میشه بیا برات فیلر بزنم. منم توجهی نکردم به حرفش چون تزریق پرکننده به بینی رو کارخخطرناک و وحشتناکی میدونستم. بعدها دیدم تزریق فیلر به بینی چقدرررر تو دنیا باب شده و جراحای پلاستیک خیلی معروف آمریکایی و اسپانیایی و ترکیه ای و کره ای اینکارو انجام میدن
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
یه کم تحقیق کردم از این ور اون ور، و دیدم قطعا بهترین روش واسه بینی من تزریق ژل هستش. تو ایران هم دکترای زیادی اینکارو میکنن ولی من کار دکتر پانته آ شکرریز رو بیشتر خوشم اومد.احساس کردم صاف و صوف تر در میاره و رفتم پیش ایشون و الان راضیم و مشکلی ندارم. تو کشورای اروپایی امریکایی معمولا واسه اینکار اولش هیالورونیک اسید تزریق میکنن و بعد اگه راضی بودی بعد از یک سال کلاژنی به اسم آرتفیل یا بلافیل تزریق میکنن که دایمی هستش و دیگه واسه همیشه می مونه.
ژل هیالورونیک اسید خیلی خیلی ایمن هستش و امکان عفونت این ژل تقریبا صفره.تنها بدی هیالورونیک اسید اینه که دایمی نیست و باید تجدید بشه. دکتر شکرریز به من گفتن اگه سه چهار باز به فاصله یک سال یک سال بزنی کاملا فیکس میشه و دیگه نیازی نیست بخوای بزنی ولی بازم معلوم نیست. ژل رادیس هم هست که اگه دو تا سه بار بزنی کاملا فیکس میشه ولی میگن احتمال گلوله گلوله شدنش هست. و یه مزیت ژل هیالورونیک اسید اینه که پوست رو وادار به کلاژن سازی میکنه و به خاطر همین بعد از چند بار تزریق اگه دیگه ژل نزنین و ول کنین و ژله هم کاااملا جذب شه، بینی پرتر به نظر خواهد اومد.
اینم بگم که اگه رو پوست بینی چروک داشته باشین با این روش میره. من چند تا چروک ریز رو تیغه بینیم بود که کاملا رفع شد. هزینه از 500تومن تا 800تومنه بستگی به این داره که چقدر ژل استفاده بشه. یه رتوش رایگان هم داره بعد از یک ماه. هزینه من هفتصد تومن شد. ایرادای بینیم هم کج بودنش بود به خاطر تحلیل غضروف یه طرف بینیم، و اینکه از نیمرخ ارتفاع نداشت اصلا و قوس دار بود.الان صافه و قوس نداره و تا حدود زیادی از رو صورتم بلند شده از نیمرخ. افتادگی سر بینی هم با این روش رفع میشه ولی من نخواستم اینو چون افتادگی نوک بینی رو دوس دارم! این بود انشای من. عزیزانی که تو خصوصی ازم پرسیدین در مورد نحوه ژل زدن و اسم دکتر و هزینه و اینا، لطف کنین این چند تا پست من رو بخ نین.به خدا سختمه تک تک براتون توضیح بدم.شرمندتونم به خدا. اگه اینستاگرام دارین دکتر شکرریز تو تهران و دکتر خباززاده تو مشهد کلییییی نمونه بینی دارن که با ژل فرمش رو تصحیح کردن.کار هر دو خوبه. بازم سوالی بود در خدمتم
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز