قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
بابا این یارو دیوونه ست دوباره حرفهای خودشو پاک کرد گفتی گچتو باز کردی خوب بزار دوستان با کارهای مجلسی آشنا بشن. یا نوشتی کیف میکنی صدای جاز ولز ما سه تا رو میشنوی خوب چرا سریع پاک میکنی
والا از اولم خیلی استدلال ها و حرفای عجیب و نسنجیده ای داشت یه دفه کوچه بازاری حرف میزد یه دفه تریپ استاد دانشگاهی بر میداشت....نمیدونم دنیای مجازیه دیگه...هرکسی خودشو مجاز میدونه هر حرکتی بکنه و در بره....خواننده باید عاقل باشه. عین دختر بچه های لوس پست گذاشته جل ولزززز کنید آخ جون من خوچحالم و از این حرفا....بعدم خودش خجالت کشیده زودی پاک کرده
خوب بود باحال بود خستگیم در رفت.....خودشم احتمالا میخونه. تا حالا که حرفای مارو میشنید عصبی میشد حالا میگه واسم فانه...خداروشکر اقلا ما دل یکیو شاد کردیم و باعث خنده و شادیش شدیم...مونیکا جان ببخش من اهل اسپم نبودم پیش اومد...دیگه نمی گذارم.
مونیکا جان پس به نظرت با کی عمل کنم که بتونه پره هامو جمع کنه و جای بخیه اش هم نمونه !!! به اضافه اینکه منافی بهم گفت خیلی تغییر نمیکنه . تورو خدا کمکم کنید
افسانه جان من چون تهران نیستم و کار دکترارو از نزدیک ندیدم نمیتونم راهنماییتون کنم ولی چون سبک کار بشارتی رو تقریبا دیدم میدونم که ارتفاع بینی رو کم میکنه و بینی که پهن باشه ارتفاش کمشه زیاد خوب نمیشه ، حالا اگه بقیه دوستان بتونن کمکتون میکنن
راستش من احتیاج ب نظر دارم راجع ب بینیم با خانواده و اطرافیان نمیخوام در موردش حرف بزنم دلم میخواد عکس بینیمو بذارم تا باهاتون ی مشورتی در موردش داشته باشم. اما الان سرعت پایینه.عکس اپلود نمیشه