2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
بابا این یارو دیوونه ست دوباره حرف‌های خودشو پاک کرد گفتی گچتو باز کردی خوب بزار دوستان با کارهای مجلسی آشنا بشن. یا نوشتی کیف میکنی صدای جاز ولز ما سه تا رو میشنوی خوب چرا سریع پاک میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا از اولم خیلی استدلال ها و حرفای عجیب و نسنجیده ای داشت یه دفه کوچه بازاری حرف میزد یه دفه تریپ استاد دانشگاهی بر میداشت....نمیدونم دنیای مجازیه دیگه...هرکسی خودشو مجاز میدونه هر حرکتی بکنه و در بره....خواننده باید عاقل باشه. عین دختر بچه های لوس پست گذاشته جل ولزززز کنید آخ جون من خوچحالم و از این حرفا....بعدم خودش خجالت کشیده زودی پاک کرده
ترمیم با دکتر سامی
خوب بود باحال بود خستگیم در رفت.....خودشم احتمالا میخونه. تا حالا که حرفای مارو میشنید عصبی میشد حالا میگه واسم فانه...خداروشکر اقلا ما دل یکیو شاد کردیم و باعث خنده و شادیش شدیم...مونیکا جان ببخش من اهل اسپم نبودم پیش اومد...دیگه نمی گذارم.
ترمیم با دکتر سامی
افسانه جان من چون تهران نیستم و کار دکترارو از نزدیک ندیدم نمیتونم راهنماییتون کنم ولی چون سبک کار بشارتی رو تقریبا دیدم میدونم که ارتفاع بینی رو کم میکنه و بینی که پهن باشه ارتفاش کمشه زیاد خوب نمیشه ، حالا اگه بقیه دوستان بتونن کمکتون میکنن

راستش من احتیاج ب نظر دارم راجع ب بینیم با خانواده و اطرافیان نمیخوام در موردش حرف بزنم دلم میخواد عکس بینیمو بذارم تا باهاتون ی مشورتی در موردش داشته باشم. اما الان سرعت پایینه.عکس اپلود نمیشه